Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Η. Μαμαλάκης: ”Αν η Στέλλα έπαιρνε χαμπάρι τι κάνω, θα με μάλωνε!”

Ο ίδιος πιστεύει πως έχει τη γυναίκα του, ή κάποιον που εκείνη του έστειλε, καλό του άγγελο!

Ο γλυκύτατος Ηλίας Μαμαλάκης, 5 μήνες μετά το χαμό της γυναίκας του, άνοιξε την πόρτα του και σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό ”People”, δήλωσε ότι πιστεύει, πως έχει τη Στέλλα καλό του άγγελο ή ότι εκείνη του έστειλε κάποιον.
Πέρασε πολλά, αλλά όπως είπε: ”Έχω γερό στομάχι. Το μόνο που με βοήθησε να ισορροπήσω και να επανέλθω ήταν η δουλειά μου. Μόνο αυτό.” Ο ίδιος θέλει να πιστεύει, ότι η ζωή μας δεν τελειώνει εδώ, ότι υπάρχει μετά. ”Είναι αμαρτία να χάνεται η ψυχή”, ανέφερε.

Όσον αφορά στο Top Chef, ο 60χρονος παρουσιαστής και συγγραφέας ανέφερε ότι η βαριά του ατμόσφαιρα και το επίσης, βαρύ δίωρο μία φορά την εβδομάδα δεν το βοήθησε να έχει ψηλή τηλεθέαση. Ωστόσο, δηλώνει ότι πήγε αξιοπρεπώς και όλοι οι συντελεστές έκαναν ό,τι καλύτερο μπορούσαν.

Ο κύριος Ηλίας, δεν συνεχίζει να κάνει τα ίδια πράγματα, με εκείνα που έκανε στην καθημερινότητά του όταν ζούσε η σύζυγός του και μάλιστα είπε: ”Αν έπαιρνε χαμπάρι τι κάνω η Στέλλα, θα με μάλωνε” κι αυτό γιατί κάνει πολλές ατσαλιές: ”είμαι ακατάστατος, σκορπάω ρούχα από δω κι από κει, τρώω ρυζοφκοφρέτες και μου πέφτουν κομματάκια στο πάτωμα.”

Διάβασε περισσότερα στο ”People” που κυκλοφορεί!

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε