Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Η Μαρία Κορινθίου μιλάει για τον γάμο της!

Η Μαρία Κορινθίου αποκαλύπτει τις λεπτομέρειες του γάμου της, με τον Γιάννη Αΐβάζη.

Ένας μήνας έμεινε μέχρι να ανέβει η εκρηκτική Μαρία Κορινθίου τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της Γιάννη Αϊβάζη. Η όμορφη ηθοποιός παραχώρησε μια συνέντευξη στο περιοδικό ΕΓΩ! και αποκάλυψε τις λεπτομέρειες του γάμου της. Παρανυφάκι θα είναι η κορούλα τους, Ισμήνη.

”Ο γάμος μας θα είναι μια ιδιαίτερη στιγμή και για τους δυο μας. Πήραμε την απόφαση να παντρευτούμε, θέλουμε να ζήσουμε τη στιγμή και είχαμε πει ότι δεν θα το κάνουμε κρυφά. Έχουν ξεκινήσει οι προετοιμασίες για το γάμο, αλλά μην νομίζετε ότι έχω άγχος και ότι όλη την ώρα μιλάω στο τηλέφωνο για να κανονίζω πράγματα”, δηλώνει.

Επίσης περιέγραψε και το νυφικό που θα φορέσει στην πιο σημαντική μέρα της ζωής της. ”Θα είναι ρομαντικό αέρινο και θα ταιριάζει στο δικό μου στυλ. Δεν θα έχει κάτι το υπερβολικό. Θα είναι ένα ιδιαίτερο φόρεμα, το οποίο σχεδιάζει η Έλενα Βορρέ και το οποίο ξεκίνησε από την αρχή ακριβώς όπως το είχα στο μυαλό μου”, δηλώνει.

Το λαμπερό ζευγάρι θα ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου στο εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου στην Ανάβυσσο. ”Η Ανάβυσσος για μένα είναι ένα μέρος γεμάτο γλυκές αναμνήσεις από την παιδική μου ηλικία μέχρι σήμερα. Έχουμε σπίτι εδώ και έχω περάσει πολλά καλοκαίρια με τον παππού και τη γιαγιά”, τονίζει.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε