Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Η Mελίνα των Vegas μιλάει για πρώτη φορά στο TLIFE για τον διάσημο αδερφό της και… όχι μόνο!

Η Μελίνα Μακρή είναι το θηλυκό της παρέας των Vegas, ασχολείται από πολύ μικρή και μιλάει στο TLIFE για τα παιδικά της χρόνια, τους γονείς της, τον έρωτα, το συγκρότημα και για τον διάσημο αδερφό της!

Η Μελίνα Μακρή είναι το θηλυκό της παρέας των Vegas, ασχολείται από πολύ μικρή και μιλάει στο TLIFE για τα παιδικά της χρόνια, τους γονείς της, τον έρωτα, το συγκρότημα και για τον αδερφό της, τον διάσημο παραγωγό και Dj Mark Angelo! 

Η Μελίνα σε παιδική ηλικία

Ποια ήταν η πρώτη επαφή με τη μουσική και σε ποια ηλικά;
Από το δημοτικό τραγουδούσα πάντα στις εθνικές επετείους και αργότερα φοίτησα στο Μουσικό γυμνάσιο-λύκειο Ιλίου.Ταυτόχρονα έκανα μαθήματα θεωρείας-αρμονίας και κιθάρας στο Εθνικό Ωδείο καθώς και μαθήματα jazz τραγουδιού στο Ωδείο Τέχνης Γ.Φακανά. Η μουσική από πολύ μικρή ηλικία αποτελούσε “θεμελιώδη αρχή” της ζωής μου.
 

Πώς γνωρίστηκες με τα δύο μέλη των Vegas και πώς ήρθε η ιδέα να ονομάσετε έτσι το group;
Γνωριστήκαμε πριν δύο χρόνια μέσω του mananger μας, αφού με είχε ακούσει, και από τότε είμαστε αχώριστοι και πολύ αγαπημένοι! Το όνομα Vegas είναι εμπνευσμένο από το φωτεινό αστέρι ” Βέγα” που βρίσκεται στον αστερισμό της Λύρας. Η Λύρα αντιπροσωπεύει την Μουσική. Vegas σημαίνει λάμψη και πολλή μουσική! 

Ποιο είναι το αγαπημένο σου τραγούδι από τις μέχρι τώρα κυκλοφορίες σας και γιατί;
Όλα τα τραγούδια τα αγαπώ πολύ,όμως αυτά που με αγγίζουν περισσότερο είναι το “You killed me” και το “Everybody in” που περνάει σαφές αντιρατσιστικό μήνυμα.

Το “Everybody In”  σε συνεργασία με τους Playmen!

Διάβασε ποιος είναι ο διάσημος αδερφός της Μελίνας στο TLIFE!

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε