Τετάρτη, 24 Απρ.
22oC Αθήνα

Η Μενεγάκη, ο Λαζόπουλος και οι φήμες!

Η Μενεγάκη, ο Λαζόπουλος και οι φήμες!

Γιατι δεν έπαιξε η Ελένη απόσπασμα από την εκπομπή του Λάκη που σχολίαζε το διαζύγιό της;

Εντύπωση προκάλεσε σε πολλούς  ότι η Ελένη Μενεγάκη στη σημερινή εκπομπή της έπαιξε αποσπάσματα από την εκπομπή του αγαπημένου της Λάκη Λαζόπουλου, αλλά  κανένα δεν περιείχε μέσα την καυστική σάτιρα του Λάκη για το πολύκροτο διαζύγιο.

Η απάντηση βρίσκεται στη  δεύτερη  κοινή ανακοίνωση του ζευγαριού στα κανάλια  την προηγούμενη Παρακευή. Η Ελένη ενοχλείται πολύ  να βλέπει τη ζωή της λεπτό προς λεπτό στα κανάλια και κρεμασμένη στα περίπτερα και κάνει ό,τι μπορεί για να προφυλάξει τόσο εκείνη όσο και τα παιδιά της. Άρα δεν υπήρχε περίπτωση να προβάλει τα επίμαχα κομμάτια της σάτιρας του Λάκη, στην ίδια της την εκπομπή!

Από την άλλη η κοινή έξοδος του ζευγαριού την Παρασκευή το βράδυ, έβαλε τέλος στα δημοσιεύματα και τις φήμες που τους ήθελαν  να μην μιλούν μεταξύ τους και να έχουν κακές σχέσεις…Το δείπνο στο Κεφαλάρι, δείχνει,  όχι την επάνενωσή τους όπως είχε αρχικά ειπωθεί αλλά τις φιλικές τους  σχέσεις, τις οποίες  θα συνεχίσουν  να έχουν, αφού  και οι δύο έχουν  ένα μεγάλο και κοινό έργο, το μεγάλωμα των τριών τους παιδιών.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε