Ειδήσεις SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ· ΤΖΟΚΕΡ ΚΛΗΡΩΣΗ Λιακάδα 18 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Η Mercedes-Benz Athens Xclusive Designers Week ενώνει τις δυνάμεις της με τον Ελληνικό Οργανισμό Εξωτερικού Εμπορίου

Η Mercedes-Benz Athens Xclusive Designers Week ενώνει τις δυνάμεις της με τον Ελληνικό Οργανισμό Εξωτερικού Εμπορίου
Διαδώστε αυτό το άρθρο
Τελευταία ενημέρωση: 26.03.2013 | 19:24

tlife

Η διεθνής εβδομάδα μόδας της Αθήνας, Mercedes-Benz Athens Xclusive Designers Week, ενώνει τις δυνάμεις της με τον Ελληνικό Οργανισμό Εξωτερικού Εμπορίου...

Η διεθνής εβδομάδα μόδας της Αθήνας, Mercedes-Benz Athens Xclusive Designers Week, ενώνει τις δυνάμεις της με τον Ελληνικό Οργανισμό Εξωτερικού Εμπορίου (ΟΠΕ) ξεκινώντας μια συνεργασία στρατηγικής σημασίας που στόχο έχει την στήριξη και προώθηση νέων και καταξιωμένων Ελλήνων σχεδιαστών.

Η MB AXDW, έχοντας ήδη 12 επιτυχημένες διοργανώσεις στο ενεργητικό της, αποτελεί τη μοναδική πλατφόρμα προώθησης της Ελληνικής μόδας στο εξωτερικό και υποστήριξης των νέων ταλέντων, ενώ παράλληλα φέρνει σε επαφή τους εγχώριους σχεδιαστές με τις αγορές του εξωτερικού και τους εκπροσώπους τους. Σε όλη της την πορεία μέχρι τώρα, η διεθνής εβδομάδα μόδας της Αθήνας έχει στο πλευρό της σημαντικούς φορείς του κλάδου της ένδυσης και του εμπορίου, θέλοντας να αποτελέσει ένα πεδίο συνάντησης για τους Έλληνες δημιουργούς και τους εκπροσώπους της ελληνικής βιομηχανίας μόδας. Στην προσπάθεια της για την εξαγωγή της Eλληνικής μόδας στο εξωτερικό και την αύξηση της ανταγωνιστικότητας των Eλληνικών προϊόντων στο διεθνές στερέωμα, η MB AXDW βρήκε έναν ισχυρό σύμμαχο, τον Ελληνικό Οργανισμού Εξωτερικού Εμπορίου (ΟΠΕ). Η συνεργασία αυτή χαρακτηρίζεται από μια σημαντική προσπάθεια για την προβολή και προώθηση Ελλήνων σχεδιαστών στο εξωτερικό μέσα από στοχευμένες ενέργειες όπως η συμμετοχή Ελλήνων σχεδιαστών σε ξένες διοργανώσεις μόδας αλλά και σε διεθνείς εμπορικές εκθέσεις του εξωτερικού.

Μάθε περισσότερα στο TLIFE

ΜΟΔΑ | ΟΜΟΡΦΙΑ | ΝΕΑ | FITNESS | ΣΥΝΤΑΓΕΣ | ΣΧΕΣΕΙΣ

Tags:

   Διαδώστε αυτό το άρθρο
iconΣχετικά άρθρα
  1. High-tech κλοπή μιας Mercedes μέσα σε δευτερόλεπτα [vid] High-tech κλοπή μιας Mercedes μέσα σε δευτερόλεπτα [vid]
  2. Επίσημη πρεμιέρα για τη Mercedes-AMG GLC 63 Επίσημη πρεμιέρα για τη Mercedes-AMG GLC 63
  3. Η Mercedes-AMG των 1.000 PS ίσως είναι 3θέσια Η Mercedes-AMG των 1.000 PS ίσως είναι 3θέσια