Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Η Μιμή Ντενίση θα υποδυθεί την Μαρία Κάλλας!

Βαλίτσες για το θέατρο του Λονδίνου ετοιμάζει η διάσημη Ελληνίδα ηθοποιός…

“Master class” η Μιμή Ντενίση σε θέατρο του Λονδίνου! Η γνωστή ηθοποιός “μεταναστεύει” στη βρετανική πρωτεύουσα για να υποδυθεί την Μαρία Κάλλας ύστερα από πρόταση του θεατρικού συγγραφέα και καλού της φίλου Μάρτιν Σέρμαν.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της “Espresso”, η Μιμή Ντενίση θα μετακομίσει στη βρετανική πρωτεύουσα τον επόμενο χρόνο, αφού ολοκληρώσει την περιοδεία της στην Ελλάδα με το έργο “Το άνθος του κάκτου”. Η γνωστή ηθοποιός θα υποδυθεί την Μαρία Κάλλας, μετά την πρόταση που της έκανε ο Μάρτιν Σέρμαν, ο θεατρικός συγγραφέας που έχει ταράξει τα νερά, με μία θεατρική παράσταση για “τα έργα και τις ημέρες” του Αριστοτέλη Ωνάση.
“Η Μιμή είχε πάντα προτάσεις να κάνει κάποια θεατρική δουλειά στο Λονδίνο, αλλά οι συγκυρίες δεν ήταν κατάλληλες. Είναι πολύ χαρούμενη που της δίνεται τώρα η ευκαιρία να παίξει αυτό τον υπέροχο ρόλο, ο οποίος της πάει πολύ και εμφανισιακά. Ήδη έχει αρχίσει τις συζΗτήσεις με τον φίλο της Σέρμαν για το πως θα ανέβει στη λονδρέζικη σκηνή”, ανέφερε άτομο από το κοντινό της περιβάλλον.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε