Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Η Μπέτυ Μαγγίρα μιλάει στο TLIFE για τις διατροφικές της συνήθειες. Πως διατηρείται αδύνατη;

Η Μπέτυ Μαγγίρα μιλάει στο TLIFE για τις διατροφικές της συνήθειες. Πως διατηρείται αδύνατη;

Μάθε το εβδομαδιαίο της μενού, πως η μικρή της κόρη τη βοήθησε να μείνει περισσότερο πιστή σε υγιεινά και μαγειρευτά πιάτα, αλλά και τις μικρές ή μεγάλες αδυναμίες της!

Την αγαπάς για τις ατάκες της, το μπρίο της, την ενέργειά της, το χιούμορ της. Τη ζηλεύεις για το στιλ της, για το γούστο της, για τα ρούχα της. Τη συζητάς για το αδύνατο, καλλίγραμμο σώμα της που διατηρεί ακόμα και μετά την εγκυμοσύνη της.

Αν τη δεις στη σκηνή του Lalu όπου εμφανίζεται θα καταλάβεις για τι ακριβώς μιλάω. Πώς τα καταφέρνει; Τι τρώει και είναι τόσο αδύνατη; Μαρούλια; Γυμνάζεται; Η Μπέττυ Μαγγίρα μας μίλησε για τις διατροφικές της συνήθειες… Για το εβδομαδιαίο της μενού, για το πως η μικρή της κόρη τη βοήθησε να τρώει υγιεινά…

Ποια είναι η σχέση σου με αυτό που λέμε δίαιτα;

Mε την αυστηρή δίαιτα δεν έχω καμία απολύτως σχέση. Με τη σωστή διατροφή έχω! Κι όταν λέω σωστή διατροφή, δεν εννοώ να πεινάει κάποιος. Δεν έχω καμία σχέση με τέτοιου τύπου δίαιτες: να τρώω μαρούλια, καρότα και τέτοια. Λόγω της μικρής όμως έχω μπει σε πρόγραμμα και τρώω καλά.

Προσέχω απλά να μην κάνω υπερβολές. Να μην τρώω πάρα πολλά γλυκά δυο τρεις μέρες σερί. Ή αν τύχει και το κάνω προσέχω μετά να μην φάω γλυκό για δυο τρεις μέρες.

ΔΕΣ ΕΝΑ ΤΥΠΙΚΟ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΜΠΕΤΥΣ ΜΑΓΓΙΡΑ

Θα έλεγε κανείς πως πρόκειται για υπόδειγμα διατροφής!

Υπόδειγμα δεν το λες! Γιατί τρώω και τις κρέμες γάλακτος και τις σάλτσες με τα τυριά και μακαρόνια με σάλτσα και τυρί. Έχω καλό μεταβολισμό και είμαι και άνθρωπος που δεν είμαι γενικώς αραχτή, κινούμαι όλη μέρα!

Μάθε όλα τα fitness μυστικά των stars κάνοντας κλικ επάνω στη φωτογραφία τους

Jessica Biel                                   Nάντια Μπουλέ                                Ιωάννα Πηλιχού

Άννα Μενενάκου                                          Lady Gaga                                     Elle McPherson

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε