Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Η Ν. Μπουλέ επιστρέφει στο “Dancing”! Όλα όσα αποκάλυψε στο TLIFE

Η Ν. Μπουλέ επιστρέφει στο “Dancing”! Όλα όσα αποκάλυψε στο TLIFE

Η γνωστή παρουσιάστρια λίγο πριν το live της Κυριακής μιλά στο TLIFE για το show χορού…

Στο “Dancing with the stars” μέσα από μια συμμετοχή έκπληξη επιστρέφει η Νάντια Μπουλέ και ετοιμάζεται να ανατρέψει τα δεδομένα στο γνωστό show χορού. Η γνωστή παρουσιάστρια θα χορέψει αυτήν την Κυριακή με τον Νίκο Αναδιώτη και την ντάμα του Αναστασία. Οι πρόβες είναι πολλές και εντατικές για τη μεγάλη βραδιά, αλλά η Νάντια βρήκε λίγο χρόνο και κάνοντας ένα διάλειμμα μίλησε στο TLIFE για το δυναμικό come back της.

 

Μπορεί σε ένα από τα προηγούμενα live να την είδαμε στη σκηνή του “Dancing” να δίνει μια ξεχωριστή παράσταση, μαζί με την ομάδα του Fame, όπου πρωταγωνιστεί αυτήν τη φορά όμως θα βρεθεί στο πλευρό του Νίκου Αναδιώτη και θα “καρδιοχτυπήσει” μαζί του για τη βαθμολογία της κριτικής επιτροπής.

 

Πες μας ποια είναι τα πρώτα συναισθήματα από τη επιστροφή στο “Dancing with the stars”…

 

“Τα συναισθήματά μου για αυτήν την επιστροφή είναι κυρίως χαράς. Είχα πάει βέβαια στο “Dancing” με το Fame, αλλά τώρα το να χορεύω σε συγκεκριμένη χορογραφία και μάλιστα στο διαγωνιστικό κομμάτι μου φέρνει στο μυαλό τις προπέρσινες αναμνήσεις και το σφίξιμο που νιώθεις λίγο πριν βγεις στη σκηνή. Χαίρομαι, όμως, γιατί είναι πολύ ωραία η αφορμή.

 

Όσοι θα συμμετέχουμε σε αυτό το live κάνουμε ουσιαστικά μια βοηθητική προσπάθεια στους καινούριους διαγωνιζόμενους. Εγώ θα χορέψω με τον Νίκο Αναδιώτη και επειδή είναι ένας από τους παίχτες που έχει φλερτάρει δυο φορές με την αποχώρηση, θέλω να τον βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ για να μείνει στο διαγωνισμό.”

 

Υπάρχει άγχος αυτήν τη φορά για την κριτική επιτροπή;

 

“Όχι, καθόλου άγχος. Σε καμία περίπτωση. Θέλω να το διασκεδάσω.”

Μάθε όλα όσα αποκάλυψε στο TLIFE

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε