Ειδήσεις ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΕΝΦΙΑ· ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ 2017 Λιακάδα 22 Αθήνα Αναλυτικά

Η Ναταλία Λιονάκη επέστρεψε οριστικά στο σπίτι της!

Η Ναταλία Λιονάκη επέστρεψε οριστικά στο σπίτι της!
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 08.04.2010 | 13:40

Η γνωστή ηθοποίος που απασχόλησε το πανελλήνιο με την απόφασή της να εγκαταλείψει τα εγκόσμια, αλλάζει πάλι ρότα και ξεκινάει νέα ζωή μακριά από το μοναστήρι.

Η Ναταλία Λιονάκη εγκατέλειψε την Ιερά Μονή Μοίρας που βρισκόταν, στα μέσα Φεβρουαρίου, με το πρόσχημα να πάει να δει την μητέρα της. Έκτοτε δεν ξαναγύρισε στην Μονή αλλά ξεκίνησε με δειλά βήματα μια νέα ζωή.

Το μοναδικό της στήριγμα είναι η μητέρα της Τζένη Λιονάκη, που παλαιότερα δήλωνε ότι έχουν κάνει πλήση εγκεφάλου στην Ναταλία κι πως η κοπέλα που μιλάει μαζί της δεν είναι η κόρη της. Στον πατέρα Απόστολο αποδίδει την ευθύνη για τον εγκλεισμό της κόρης της στο μοναστήρι η Τζένη Λιονάκη, ο οποίος έχει σταματήσει την καθημερινή του παρουσία στη Μονή από τότε που έφυγε η Ναταλία.

Τώρα πια, η Ναταλία προσπαθεί να κάνει νέα βήματα, όπως διαβάζουμε στην Espresso, αποφεύγοντας όμως κάθε επικοινωνία ακόμα και με τους στενούς φίλους που εμπιστευόταν κατά την διάρκεια του μοναχισμού. Με βαθιά πίστη στο Θεό, διαβάζει καθημερινά την Αγία Γραφή και προσεύχεται.

 Η πρώτη φορά που βγήκε από το σπίτι της όλο αυτό το διάστημα, ήταν την Μεγάλη Παρασκευή που πήγε να προσκυνήσει τον Επιτάφιο.    Διαδώστε αυτό το άρθρο
iconΣχετικά άρθρα
  1. Ναταλία Δραγούμη: Σε κοσμικό party μαζί με τον σύζυγό της! Ναταλία Δραγούμη: Σε κοσμικό party μαζί με τον σύζυγό της!
  2. Ναταλία Δραγούμη: Για ψώνια στα βόρεια προάστια με τον γιο της! Ναταλία Δραγούμη: Για ψώνια στα βόρεια προάστια με τον γιο της!
  3. Η Ναταλία Γερμανού υποδέχτηκε τον Γιώργο Νινιό με έντονα βλέμματα και αμήχανα χαμόγελα... Η Ναταλία Γερμανού υποδέχτηκε τον Γιώργο Νινιό με έντονα βλέμματα και αμήχανα χαμόγελα...
close button

Κάντε Like: Newsit.gr στο Facebook