Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Η Νικόλ Κοτόβος μιλά στο TLIFE για τον Γρηγόρη, την οικογένεια και τη ζωή της πριν και μετά τα cupcakes!

Η Νικόλ συστήνεται στο TLIFE και μιλά για το επάγγελμά της πριν έρθει στην Ελλάδα, την απόφαση να ανοίξει επιχείρηση στη χώρα μας, την ψυχανάλυση που κάνει, την στήριξη από τον Γρηγόρη και την οικογένεια!

Η Νικόλ Κοτόβος μέσα στην οικονομική κρίση, τόλμησε να ανοίξει την δική της επιχείρηση στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Κηφισιά και κατάφερε να μας… γλυκάνει!

Εδώ και κάποιο καιρό μέσα στη μουντάδα της χώρας μας, έχει εισβάλλει ένα είδος γλυκών που σίγουρα εκτός από φανταστική γεύση βγάζει και νότες… χαράς! Ο λόγος για τα cupcakes.

Ένα μαγαζί με τέτοιου είδους γλυκά, άνοιξε λοιπόν και η Νικόλ και στάθηκε ως αφορμή να γνωρίσει και η ίδια έναν καινούργιο έρωτα και συγκεκριμένα τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, αφού έπεσε ο ένας στον άλλον τυχαία, όσο αυτό χτιζόταν. Αν και η ίδια, όπως περιγράφει στο TLIFE δεν ήταν συνηθισμένη να ασχολούνται με την προσωπική της ζωή, μετά από τη σχέση της με τον Γρηγόρη, αυτό είναι κάτι αναπόφεκτο.

Η ίδια συστήνεται στο TLIFE και μιλά για τη ζωή της στη Νέα Υόρκη, το επάγγελμά της πριν έρθει στην Ελλάδα, την απόφαση να ανοίξει επιχείρηση στη χώρα μας κατά τη διάρκεια της οικονομική κρίσης, την ψυχανάλυση που κάνει, τα γλυκά, την στήριξη από τον Γρηγόρη και την οικογένεια!

Διάβασε στο TLIFE όλα όσα αποκάλυψε για τη σχέση της με τον Γρηγόρη

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε