Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Η Ολ. Χοψονίδου μιλά αποκλειστικά στο TLIFE για το γάμο της με τον Β. Σπανούλη!

Το γνωστό μοντέλο αποκάλυψε όλες τις λεπτομέρειες για το γάμο της με τον Βασίλη Σπανούλη.

Τα σκαλιά της εκκλησία θα ανέβει σε λίγες μέρες η Ολυμπία Χοψονίδου με τον αγαπημένο της Βασίλη Σπανούλη. Το γνωστό μοντέλο και ο μπασκετμπολίστας, που έχουν παντρευτεί με πολιτικό γάμο και έχουν αποκτήσει ένα μικρό αγοράκι, τον Θανάση, αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν το θρησκευτικό γάμο τους, αυτό το καλοκαίρι.

 

Το ζευγάρι θα ανταλλάξει όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης την Παρασκευή στις 24 Ιουνίου στο κτήμα Νάσιουτζικ, όπου αναμένεται να βρεθούν και πολλά ονόματα από το χώρο της μόδας, αλλά και του αθλητισμού.

 

Η Ολυμπία Χοψονίδου λίγες μέρες πριν τη μεγάλη στιγμή μίλησε στο TLIFE για τις προετοιμασίες του γάμου και τα επόμενα σχέδιά της…

 

Βρισκόμαστε λίγες μέρες πριν το γάμο, έχεις κάνει τις προετοιμασίες; Έχεις διαλέξει το νυφικό σου;

Έχουν γίνει οι προετοιμασίες και όλα πάνε καλά. Έχω βρει και το νυφικό και τα παπούτσια. Το νυφικό είναι Ell Saab και το πήρα από το “Pronovias” σε απλή γραμμή, δεν είναι δηλαδή φουσκωτό και τέτοια. Είναι όλο με δαντέλα και το χρώμα του είναι ιβουάρ. Θα το συνδυάσω μ’ένα ζευγάρι γόβες, που τις έχω παραγγείλει από το εξωτερικό και τα μαλλιά μου θα τα έχω κάτω ίσια.

 

  

Έχεις άγχος για το γάμο;

Καθόλου, καθόλου. Ήμουν πολύ χαλαρή με αυτό το θέμα. Πραγματικά δεν έχω καθόλου άγχος… Με ενδιαφέρει στο γάμο να έχει καλό φαγητό και μουσική και τελείωσε. Να περάσει καλά ο κόσμος, να περάσουμε καλά και εμείς και να το θυμόμαστε!

 
Διάβασε στο TLIFE όλη τη συνέντευξη της Ολυμπιάς Χοψονίδου

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε