Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Η Π. Αναστασοπούλου στο TLIFE για το Dancing, τον κούκλο παρτενέρ της και την απιστία!

Τι δηλώνει στο TLIFE για τους κριτές του Dancing, την απιστία και την οικονομική κρίση; Δες φωτογραφίες!

Ειλικρινής, δυναμική και αθεράπευτα αισιόδοξη! Αυτά είναι τρία μόνο από τα χαρακτηριστικά που μπορεί να εντοπίσει κάποιος στην Πηνελόπη Αναστασοπούλου μόλις ξεκινήσει να μιλά μαζί της!

Η γνωστή ηθοποιός που κάθε τόσο μας εντυπωσιάζει με τις δυνατότητες -τόσο στην υποκριτική και το τραγούδι, σε συνέντευξη που έδωσε στο TLIFE δηλώνει ότι της αρέσουν οι αλλαγές. Γι’ αυτό, άλλωστε, έχει κάνει αρκετές αλλαγές στα μαλλιά της, τα οποία θεωρεί αξεσουάρ.

Παράλληλα, η ίδια μιλά για την απιστία, τη συμμετοχή της στο ”Dancing On Ice” και τους κριτές, ενώ δεν παραλείπει να τονίσει πως η οικονομική κρίση, μάλλον είναι μια ευκαιρία για επαναπροσδιορισμό…!

Η θετική αύρα που εκπέμπει είναι τόσο δυνατή, που αρκούν μόνο λίγα λεπτά μαζί της για να επανεξετάσεις πολλά…

Πώς αισθάνεσαι που φέτος συμμετέχεις σε ένα διαφορετικό show, από αυτά που έχουμε συνηθίσει να παρακολουθούμε;

”Αρχικά να σου πω ότι, για μένα, το show είναι το αποτέλεσμα μιας πολύ σκληρής δουλειάς και εκεί είναι που εστιάζουμε περισσότερο. Στις πρόβες. Είναι πάρα πολύ ωραία διαδικασία. Αλλάζει η ζωή σου. Σκέψου ότι βάζεις μέσα στο πρόγραμμά σου ότι θα ξυπνήσεις το πρωί και θα πας να κάνεις ice skating.

Πού; Στην Ελλάδα! Είναι κάτι πολύ ιδιαίτερο από μόνο του αυτό. Αυτό είναι το ένα κομμάτι. Το άλλο είναι ότι μαθαίνεις κάτι που δεν πίστευες ποτέ ότι θα μάθεις να κάνεις με άνεση και το τρίτο κομμάτι είναι ότι τελικά τα καταφέρνεις! Μπαίνεις σε μια διαδικασία να το κάνεις κομμάτι της ζωής σου. Είναι πάρα πολύ ωραίο το συναίσθημα, περνάμε πάρα πολύ όμορφα και δεν θέλω να τελειώσει ποτέ!”

Διάβασε όλη τη συνέντευξη της Πηνελόπης στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε