Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

Η. Παπαγεωργίου: Αντίστροφη μέτρηση για τον τελικό των Miss Universe!

Έτοιμη για τη μεγάλη βραδιά που θα γίνει τη Δευτέρα στο Σάο Πάολο είναι η Ελληνίδα καλλονή…

Έτοιμη για τη μεγάλη βραδιά του τελικού στα Miss Universe που θα γίνει τη Δευτέρα στο Σάο Πάολο είναι η Ελληνίδα καλλονή Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Το 23χρονο μοντέλο από την Πάτρα θα δώσει τον καλύτερο του εαυτό για να διεκδικήσει την πρωτιά.

 

Η Ηλιάνα βρίσκεται εδώ και τρεις εβδομάδες στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας και αφού έκανε μαθήματα σάμπα και μαγειρικής, είδε αγώνες ιππασίας, γνωρίστηκε και έκανε φιλίες με τις υπόλοιπες υποψήφιες, βρίσκεται στην τελική ευθεία για το μεγάλη βραδιά. Η ίδια έκανε παρασέλα με μια λευκή τουαλέτα που αναδείκνυε το καλλίγραμμο κορμί της και τώρα περιμένει μαζί με τις υπόλοιπες 88 διαγωνιζόμενες να ακούσει τα αποτελέσματα του ημιτελικού, τα οποία θα ανακοινωθούν λίγο πριν ξεκινήσει ο τελικός για την ανάδειξη της Miss Universe.

 

Το νεαρό μοντέλο που έχει καταφέρει να κλέψει τις εντυπώσεις από την πρώτη στιγμή είναι πολύ ενθουσιασμένο και αποφασισμένο να τα “δώσει όλα στον τελικό”. Η Ηλιάνα θα αναμετρηθεί με τις υποψήφιες των υπολοίπων χωρών και θα διεκδικήσει το μεγάλο τίτλο. Η ίδια φαίνεται πως δεν έχει ιδιαίτερο άγχος, αφού μπορεί να είναι μόλις 23χρόνων, αλλά έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα στο χώρο της μόδας, όπως αυτό των Dolce&Gabbana.

 

Ωστόσο, σε συνέντευξή της στη “Real Life” έκανε το παραπονάκι της λέγοντας: “Νιώθω λίγο απογοητευμένη μιας και περίμενα περισσότερη υποστήριξη από τους συμπατριώτες μου”.

“Κάθε χρόνο στο διεθνή διαγωνισμό καμιά εκπρόσωπος δεν πηγαίνει με συνοδεία, αφού το πρόγραμμα είναι ιδιαίτερα απαιτητικό και δεν επιτρέπουν την επαφή με τους δικούς της ανθρώπους”, αποκαλύπτει άνθρωπος από το στενό περιβάλλον της Ηλιάνας. Ωστόσο, λίγες μέρες πριν τον τελικό δίνει το “παρών” ο Βασίλης Πρεβελάκης, διοργανωτής των ελληνικών καλλιστείων.

Διάβασε περισσότερα και δες φωτογραφίες στο TLIFE

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε