Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Ι. Πηλιχού στην Τατιάνα: ”Μήπως, να πάω στην Τουρκία να παίζω σε σίριαλ που θα έρθουν στην Ελλάδα;”

Μιλά για την κρίση, τους γονείς της και την υποκριτική!

Η ”Εύα Παλαιολόγου” που όλοι αγαπήσαμε από την σειρά ”Ευτυχισμένοι μαζί”, ή αλλιώς Ιωάννα Πηλιχού, φιλοξενήθηκε σήμερα στο πλατώ της εκπομπής ”Αξίζει να το ζεις” και μίλησε στην Τατιάνα για τον απαγορευμένο έρωτα γενικά, αλλά και ανάμεσα στην ίδια και τον ”Μάρκο Μαυροτσούκαλο” ή διαφορετικά, Πέτρο Μπουσουλόπουλο.

Οι αντισυμβατικοί – απαγορευμένοι έρωτες
”…Εξαρτάται για τι είδους απαγορευμένο έρωτα μιλάμε. Δηλαδή είναι κάτι, που επειδή είναι απαγορευμένο το θέλουμε ή είναι κάτι που μας δίνει ελευθερία, επειδή είναι απαγορευμένο και δεν θα έχει συνέχεια… Τώρα πια ένας απαγορευμένος έρωτας δεν θα είχε νοήμα ή ενδιαφέρον για μένα. Μπορεί να είχε κάποτε – 10 χρόνια πριν. Μ’ αρέσουν τα καθαρά πράγματα κι οι καταστάσεις πια, ότι δύο άνθρωποι μπορεί να είναι μαζί γιατί το θέλουν, περνάνε όμορφα, στηρίζει ο ένας τον άλλο…”, είπε χαρακτηριστικά η ίδια.

Γεννημένη στην Αθήνα, μεγάλωσε στο Αλιβέρι Ευβοίας από μητέρα τραπεζική υπάλληλο με πτυχίο στην νομική και πατέρα μηχανικό πολιτικό. Και οι δυο τους, της παρείχαν τις καλύτερες συνθήκες ανατροφής και μόρφωσης! Επιθυμούσαν επίσης, να εργαστεί στην τράπεζα για να μην βρεθεί ποτέ άνεργη – να έχει σίγουρα έναν εξασφαλισμένο μισθό, η Ιωάννα όμως, έχει ήδη δώσει εξετάσεις στο κρατικό θέατρο κι είναι μία από τα 14 παιδιά που πέρασαν.

Όταν λίγο καιρό αργότερα ήρθε στην Αθήνα, σε οντισιόν που πήγε για το ”Ευτυχισμένοι Μαζί”, ο Γιάννης Μπέζος την ξεχώρισε και τελικά την έκανε την τηλεοπτική του κόρη, γεγονός που τη γέμισε χαρά και αισθανόταν πολύ τυχερή.

Oι φετινές δυσκολίες του χώρου της υποκριτικής τέχνης λόγω κρίσης
”Είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα. Νομίζω ότι τώρα πια είναι δύσκολα για όλους – είτε είναι νέος ηθοποιός κάποιος είτε κάποιος φτασμένος που έχει κάνει πράγματα. Δεν γίνονται δουλειές, πολύ απλά… Κάποτε από ό,τι έχω καταλάβει έκανες επιλογές. Έλεγες ποιο από όλα να διαλέξω, ποιο θα πάει καλύτερα ή πού μπορώ να κλείσω καλύτερα χρήματα… Τώρα πια δεν έχει τι θα διαλέξεις έχει ”υπάρχει δουλειά;”. Ούτε μπορείς να διαπραγματευτείες χρήματα. Είναι ”υπάρχουν τα βασικά;” -για να βγαίνουν τα προς το ζειν… Ξεκινάμε από μειονεκτική θέση εμείς οι ηθοποιοί ούτως ή άλλως, πόσο μάλλον τώρα… Λέω -μήπως και λόγω της σχολής που έμαθα τούρκικα- να πάω στην Τουρκία, να παίζω σε σίριαλ που έρχονται στην Ελλάδα (γέλια)”.

Ποια επαγγέλματα ασκούσε για να συντηρηθεί και ποια η άποψη των γονιών της, όταν τους ανακοίνωσε ότι θα γίνει ηθοποιός;

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε