Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Η S. Bullock βόλτα με τον γιο της, Louis!

Οι δυο τους απόλαυσαν μια βόλτα στη Νέα Υόρκη!

Η Sandra Bullock παίζοντας τον μεγαλύτερο ρόλο της ζωής της, σαν αφοσιωμένη μαμά και κρατώντας σφιχτά στην αγκαλιά της τον γιο της, Louis, απήλαυσε μαζί του μια βόλτα στους δρόμους της Νέας Υόρκης. Η βραβευμένη με Oscar, ηθοποιός και ο ενός έτους γιος της, το απόγευμα του Σαββάτου, σύμφωνα με την Daily Mail, συναντήθηκαν και γευμάτισαν στο Soho μ’ ένα φίλο της Sandra.

Η 46χρονη, ύστερα από την εμφάνιση και βράβευσή της, τη βραδιά των Oscar, επέστρεψε στους ρυθμούς του, πολυάσχολου προγράμματός της, στην Νέα Υόρκη, ενώ τις ελεύθερες ώρες της, διασκεδάζει και παίζει με τον μικρό της γιο. Ενσαρκώνοντας μάλιστα, στο 100% το ρόλο της ως μαμά, δεν παρέλειψε να γνωρίσει και πολλούς από τους φίλους του Louis! Επομένως και τις μαμάδες αυτών…

Mία από τις μαμάδες που γνώρισε πρόσφατα η Sandra και τελικά, έγινε πολύ καλή της φίλη, είναι η Jennifer Hudson. Μάλιστα, όπως δήλωσε η Jennifer, η Sandra έχει γίνει πολύ καλή φίλη με τον γιο της και οι δυο τους περνούν ευχάριστα όταν είναι μαζί. ”Έχει τύχει να καθόμαστε στο σπίτι, μπαίνω μετά από λίγο στο δωμάτιο που έπαιζε η Sandra με τον μικρό και μου λέει: Αχ, Θεέ μου με φίλησε!”

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε