Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 34 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Η Σ. Πασχάλη παρουσιάζει αποκλειστικά στο TLIFE τη νέα σειρά ρούχων της!

 Η Σ. Πασχάλη παρουσιάζει αποκλειστικά στο TLIFE τη νέα σειρά ρούχων της!
Διαδώστε αυτό το άρθρο
Τελευταία ενημέρωση: 07.12.2012 | 09:13

tlife

Η σέξι γυμνάστρια έχει αναλάβει μάλιστα και τον ρόλο του μοντέλου! Δες φωτογραφίες

Μία νέα επιχειρηματική κίνηση έκανε πρόσφατα η Σόφη Πασχάλη. Η σέξι γυμνάστρια αποφάσισε να ασχοληθεί με έναν διαφορετικό χώρο που όμως αγαπάει πολύ, αυτό της μόδας. Βέβαια, πάντα σε σχέση με το αντικείμενό της την γυμναστική αφού δημιούργησε μία σειρά από αθλητικά ρούχα για γυναίκες. Η Σόφη μίλησε στο TLIFE για τη νέα της αυτή προσπάθεια και μας παρουσιάζει αποκλειστικά την σειρά!

Πως σου ήρθε η ιδέα να ασχοληθείς με αυτό το αντικείμενο που είναι κάτι διαφορετικό από αυτό που έκανες μέχρι τώρα και μάλιστα σε μια περίοδο που τα οικονομικά ανοίγματα είναι "ρίσκο";
Κατ' αρχάς πρέπει να σου πω ότι η μόδα με συναρπάζει. Προσπαθώ να είμαι ντυμένη καλαίσθητα, ανάλογα με την περίσταση. Ο χώρος γυμναστηρίου είναι για μένα εξίσου σημαντικός, καθώς έχω παρατηρήσει ότι όταν είμαι ντυμένη όμορφα έχω καλύτερη ψυχολογία, κατά συνέπεια γυμνάζομαι με περισσότερη διάθεση και συνεπάγεται καλύτερο αποτέλεσμα στο σώμα μου. Αυτός ήταν και ο λόγος που αποφάσισα να ασχοληθώ με το αντικείμενο.
Όσο αφορά το ρίσκο που μου λες, δεν τι βλέπω έτσι αλλά σαν μια προσπάθεια σε δύσκολους καιρούς ένα όμορφο ελληνικό προϊόν σε συνδυασμό με χαμηλές τιμές να μπορέσει να διατηρηθεί, να εδραιωθεί και ίσως με τον καιρό να αναπτυχθεί.

Δες την νέα σειρά της σέξι γυμνάστριας με την ίδια σε ρόλο μοντέλου στο TLIFE
ΜΟΔΑ | ΟΜΟΡΦΙΑ | ΝΕΑ | FITNESS | ΣΥΝΤΑΓΕΣ | ΣΧΕΣΕΙΣ

Tags:

   Διαδώστε αυτό το άρθρο