Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Η Σ. Χρηστίδου στο TLIFE: “Ο Θοδωρής με προτιμάει καστανή! Έτσι άλλωστε με γνώρισε!”

Η Σ. Χρηστίδου στο TLIFE: “Ο Θοδωρής με προτιμάει καστανή! Έτσι άλλωστε με γνώρισε!”

Η Σίσσυ Χρηστίδου βρίσκει το αγαπημένο της χρώμα, μπαίνει στην οικογένεια L’Oreal και μοιράζεται με το TLIFE τα μυστικά ομορφιάς της!

Το να πάρεις συνέντευξη από μια διάσημη για τα μυστικά ομορφιάς της είναι ένα πολύ δύσκολο task. Γιατί την ώρα που κλείνεις το τηλέφωνο, ή φεύγεις από το σημείο που έχεις δώσει το ραντεβού ή πατάς το send στον υπολογιστή σου για την αποστολή των ερωτήσεων, πάντα σου έρχονται κι άλλες, κι άλλες, κι άλλες ερωτήσεις που θα ήθελες να της είχες κάνει! Πόσο μάλλον όταν αυτός που έχεις απέναντί σου είναι η Σίσσυ Χρηστίδου. Τόσο όμορφη που θα ήθελες να την έχεις ωωωωρες για να της εκμαιεύσεις και το πιο ξεχασμένο μυστικό ομορφιάς της! Αλλά έμαθα χρώμα βαφής, τι έχει στην τσάντα της, πώς είναι να έχει κάτι κοινό με την JLO (πολύ πρόσφατα μπήκε στην μεγάλη αγκαλιά της L’Oreal Paris, γιατί της… αξίζει! Και σε ΄κείνη και σε όλες μας!), αλλά και με ποια μαλλιά την προτιμά ο Θοδωρής. Συνολικός απολογισμός; Καθόλου άσχημα!

-Έχεις κάνει αρκετές αλλαγές στα μαλλιά σου. Ξανθό, κόκκινο και τώρα επέστρεψες στο καστανό. Τι σε οδήγησε σε αυτή την αλλαγή;

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε