Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Η Sarah Jessica Parker τρώει τα πάντα, λέει! Και παραμένει αδύνατη. Πώς;

Η Sarah Jessica Parker τρώει τα πάντα, λέει! Και παραμένει αδύνατη. Πώς;

Style icon, χωρίς καμία αμφιβολία. Πρώτον, γιατί μπορεί και υποστηρίζει ό, τι φοράει και δεύτερον γιατί το σώμα της επιτρέπει να φορέσει τα πάντα.

Τη λατρέψαμε… με σορτσάκι, με μίνι, με μάξι, με στενό, με φαρδύ, με οτιδήποτε. Είναι η γυναίκα που μπορεί να φορέσει και να υποστηρίξει τα πάντα. Τη βοηθάει όμως και το σώμα της, ε; Πάντα αδύνατη, πάντα γυμνασμένη… Τι κάνει;  

Ποια δίαιτα ακολουθεί και τι γυμναστική προτιμά; Μάθε όλα τα μυστικά της…

Σε συνέντευξή της για το Αμερικάνικο People αναφέρει αφοπλιστικά “Τρώω τα πάντα”.
“Είμαι απλά ένας καλοφαγάς. Αν είναι δωρεάν, ειλικρινά θα φάω τα πάντα”!, “Μόνο χθες το βράδυ έχω φάει μπριζόλα και παϊδάκια, ψητό κοτόπουλο, λίγο κασουλέ και μερικά γλυκάκια προφιτερόλ. Λίγο παγωτό και cheesecake”! Μια μέρα πριν “έφαγα δύο διαφορετικές γεύσεις τάρτας, ένα τοστ, μια μπανάνα, ένα φλιτζάνι καφέ και μπάγκελ με τυρί κρέμα. Α, και ένα ποτήρι χυμό πορτοκάλι”

Το φαγητό είναι ιεροτελεστία για όλη την οικογένεια άλλωστε. Είναι χαρακτηριστικό πως εκείνη και ο αγαπημένος της σχεδιάζουν πάντα την ώρα του φαγητού… το επόμενό τους γεύμα.

Ένα πράγμα μόνο δεν καταναλώνει πολύ. Αλκοόλ. “Απλά δεν είμαι και κανένας σπουδαίος πότης. Δεν μου ταιριάζει. Σε ειδικές περιστάσεις θα πιω ένα ποτήρι κρασί”

Το μυστικό διατροφής της

Όπως η ίδια ισχυρίζεται είναι ευλογημένη με ένα υψηλό μεταβολισμό. Είναι μάλλον θέμα “προδιάθεσης” όπως η ίδια αναφέρει. Όσο για γυμναστική, αρκεί όπως λέει να τρέχει συνεχώς στην Νέα Υόρκη με τα τρία της παιδιά.

Διάβασε περισσότερα στο TLIFE

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε