Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Η Τ. Αγοράκη για τον γιο της: Η καρδιά μου πλέον χτυπά σε άλλο σώμα!

Η Τ. Αγοράκη για τον γιο της: Η καρδιά μου πλέον χτυπά σε άλλο σώμα!

Η δημοσιογράφος, λίγες μέρες μετά τον ερχομό του παιδιού της, μιλά για τα συναισθήματά της, πώς βίωσε την εγκυμοσύνη και φυσικά για την τηλεόραση.

Ένα πανέμορφο αγοράκι έφερε στον κόσμο η Τζούλη Αγοράκη και όπως φαίνεται έχει αλλάξει όλη της τη ζωή. Η παρουσιάστρια που έχει ξεχωρίσει για το στυλ της και ο σύζυγός της Στέφανος Μπακούρης πλέουν σε πελάγη ευτυχίας αφού απέκτησαν πολύ γρήγορα την οικογένεια που ονειρεύονταν.

Η Τζούλη λίγες μέρες μετά τον ερχομό του παιδιού της, μιλά στο TV Έθνος για τα συναισθήματά της, πως βίωσε την εγκυμοσύνη και φυσικά για την τηλεόραση και την Τατιάνα.

Πρώτη φορά μαμά. Πώς είναι τα συναισθήματά σου;

Όλη η γκάμα της ευτυχίας. Σαν η καρδιά μου να χτυπά πλέον σε ένα άλλο σώμα. Στο δικό του. Η ζωή μού χαρίζει μια δεύτερη ευκαιρία για ακόμα πιο ευτυχισμένα παιδικά χρόνια. Μια επιστροφή στις μέρες της αθωότητας. Ποιος είπε ότι χάνεται η αθωότητα; Ανακτάται πάλι με τρόπο μαγικό.

Πώς ένιωσες όταν έμαθες όταν θα γίνεις μητέρα;

Έμεινα άναυδη μπροστά στο θαύμα που συνέβαινε εντός μου. Ενιωσα τεράστιο δέος. Η εγκυμοσύνη ήταν η μεγαλύτερη πρόκληση και με υπερέβαινε. Δεν είχα ιδέα πώς θα ανταποκρινόμουν σε όλο αυτό.

Διάβσε στο TLIFE όλα όσα αποκάλυψε για τον γιό της

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε