Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Η Τατιάνα “Μιλά” στο “Down Town”!

Λίγο πριν την πρεμιέρα της νέας εκπομπής στο Star, η Τατιάνα μιλά για το νέο concept, την τηλεοπτική σεζόν και τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν…

Λίγο πριν την πρεμιέρα της εκπομπής “Μίλα” στο Star που θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα, η Τατιάνα φωτογραφήθηκε για το περιοδικό “Down Town” και μίλησε για το φρέσκο concept της εκπομπής της και τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

 

Η Τατιάνα εξομολογείται ότι δεν έχει συνηθίσει την τηλεοπτική κακία, συνεχίζει να ενθουσιάζεται με τις καινούργιες της προσπάθειες, δεν θα ’χε πρόβλημα να γυρίσει στη μεσημεριανή ζώνη και δεν την προκαλεί το να ’χει τη Μενεγάκη απέναντί της.

 

Μιλώντας αρχικά για τη γυναικοπαρέα που θα βρεθεί μαζί της στο πλατώ και το αν έχει άγχος για το νέο concept που θα παρουσιάσει και θα έχει στοιχεία από το “Sex and the city”, απάντησε το εξής: “Το κάνω σε μια στιγμή που είμαι και εγώ πολύ έτοιμη. Όταν έχεις 18 χρόνια στην τηλεόραση και έχεις κάνει τα πάντα, αισθάνεσαι πολύ καλά για να΄χεις άγχος να μη σου κλέψει ο άλλος τον χρόνο και το χώρο σου. Αν μπει αυτό το μικρόβιο, δεν θα λειτουργήσουμε καλά. Είναι ιδανικό να ξεχωρίζει η καθεμιά με την προσωπικότητά της και να εκφραστούμε διαφορετικά, δημιουργώντας μια παρέα.… Το ζητούμενο από τις γυναίκες με τις οποίες μίλησα δεν ήταν να είναι οι καλύτερες, αλλά διαφορετικές κι ωστόσο ταιριαστές μεταξύ τους, να’ναι έξυπνες, να έχουν αυτοπεποίθηση με αυτά που έχουν πετύχει στα επαγγελματικά και στην ζωή τους. Το ζητούμενο ήταν να συνθέσουμε μια γυναικοπαρέα, όχι να είναι η Τατιάνα και το πάνελ της. Με ενοχλεί που αναφέρονται σε πάνελ, αλήθεια. Να παίζουμε όλοι μπάλα, όχι να δίνονται οι πάσες και να βάζει ένας τα γκολ”.

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε