Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Ι. Τριανταφυλλίδου στο TLIFE: “Χαίρομαι που αυτή τη στιγμή εργάζομαι και ζω με τα χρήματά μου!”

Η νεαρή ηθοποιός μίλησε στο TLIFE για τη “Γενιά των 592 ευρώ”, την ηρωίδα που υποδύεται και την οικονομική κρίση.

Για το ρόλο της στη σειρά του Mega “Η γενιά των 592 ευρώ”, τους φόβους και το άγχος της οικονομικής κρίσης μίλησε στο TLIFE η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου. Η νεαρή ηθοποιός που γνωρίσαμε μέσα από τη σειρά “Λίτσα.com” αποκαλύπτει τις κρυφές πτυχές του εαυτού της.

 

Μιλώντας αρχικά για το ρόλο της Κατερίνας που υποδύεται στη σειρά, η Ιωάννα ανέφερε πως πρόκειται για μια γυναίκα με σπουδές και πτυχία που γνωρίζει την πραγματικότητα της ελληνικής επαγγελματικής αγοράς εργασίας.

 

“Η Κατερίνα είναι μία νέα κοπέλα που, αφού έζησε εφτά χρόνια στο εξωτερικό για να σπουδάσει νομική στα καλύτερα πανεπιστήμια, επιστρέφει στην Ελλάδα. Αγαπάει πολύ το επαγγελμά της και ελπίζει ότι με τις γνώσεις που διαθέτει θα ξεχωρίσει, αλλά προσγειώνεται απότομα στην ελληνική πραγματικότητα και συνειδητοποιεί ότι τα πράγματα δεν είναι όπως τα περίμενε”, δήλωσε χαρακτηριστικά η Ιωάννα και πρόσθεσε: “Στόχος της είναι η καριέρα. Οι σχέσεις με το αντίθετο φύλο δεν την πολυαπασχολούν, ενώ οι φίλοι κατέχουν την πιο σημαντική θέση στη ζωή της. Είναι το παράδειγμα μιας “καλομαθημένης” κοπέλας που έμαθε στη ζωή της να έχει τα πάντα, αλλά κάποια στιγμή αποφασίζει να σταθεί στα πόδια της για να πραγματοποιήσει τα όνειρα της”.

   

Για την οικονομική κρίση, η νεαρή ηθοποιός δήλωσε πως το βασικότερο εφόδιο είναι η υπομονή και η αισιοδοξία. “Ούτως ή άλλως, τα πράγματα δεν έχουν περιθώριο να πάνε πολύ χειρότερα. Όσο για την οικονομική κρίση, δε νομίζω οτι υπάρχει κάποιος που να μη βιώνει τις συνέπειες της. Απλώς προσπαθώ να μη με επηρεάζει πολύ. Χαίρομαι που αυτή τη στιγμή εργάζομαι και μπορώ και ζω από τα χρήματά μου. Μάλιστα, θεωρώ πολύ σημαντικό το γεγονός οτι η δουλειά για μένα δεν είναι απλώς βιοποριστική λύση, αλλά περνάω πραγματικά ευχάριστα και δημιουργικά τις ώρες που εργάζομαι τόσο στη “Γενιά των 592 ευρώ”, όσο και στο θέατρο”.

Διάβασε εδώ όλη τη συνέντευξη

 

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε