Τετάρτη, 24 Απρ.
23oC Αθήνα

Η Τζ. Αγοράκη αποκαλύπτει στο TLIFE το όνομα του μωρού και τι νυφικό θα φορέσει στο γάμο της!

Η Τζ. Αγοράκη αποκαλύπτει στο TLIFE το όνομα του μωρού και τι νυφικό θα φορέσει στο γάμο της!

Η Τζούλη μιλά για την εμπειρία της στο Μίλα, την φιλία, την εγκυμοσύνη της και τον χύμα γάμο της, όπως τον αποκαλεί η ίδια!

Την Tζούλη Αγοράκη τη γνωρίζαμε κυρίως από τα περιοδικά. Φέτος με την ένταξή της στην εκπομπή “Μίλα” έγινε γνωστή και στο ευρύτερο κοινό. Πάντα με παιχνιδιάρικο στυλ και ύφος θα πει αυτό που σκέφτεται…  Ζει μια από τις πιο σημαντικές περιόδους της ζωής της, αφού ετοιμάζεται να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί και να παντρευτεί στις αρχές του Μάρτη.

Στο TLIFE μίλησε για την εμπειρία της στο Μίλα, την φιλία, την εγκυμοσύνη της και τον… χύμα γάμο της, όπως τον αποκαλεί η ίδια!

Μπορούσες να φανταστείς ποτέ ότι θα ήσουν συμπαρουσιάστρια της Τατιάνας; “Όχι  διαθέτω φαντασία αλλά αυτό  ήταν σενάριο επιστημονικής φαντασίας, και το γεγονός μαζί ότι κάνω τηλεόραση. Από την άλλη τι ωραία η ζωή, ακόμα με  αιφνιδιάζει. Για αυτό και την αγαπώ τόσο, γιατί είναι απρόβλεπτη.”

Έχεις κάνει κάποια φιλία μέσα από την εκπομπή; “Το ύδωρ της φιλίας είναι πολύ ακριβό και θέλει πράξεις και έργα αγάπης η φιλία αλλά και χρόνο. Νομίζω ότι υπάρχουν ψήγματα φιλίας και  συνυπάρχουμε δημιουργικά. Ωστόσο με την Τατιάνα κάθε μέρα ανακαλύπτω πράγματα που είναι κοντά σε μένα. Μου ταιριάζει και στο τρόπο που σκέφτεται στην αισθητική της και στις αξίες της. Η Σοφία είναι γεμάτη καλοσύνη και έχει μια ξεχωριστή καθαρότητα. Το δέσιμο έχει γίνει. ο χρόνος θα δείξει πως θα εξελιχθούν αυτές οι πρώτες «ενδείξεις» φιλίας.”

Διάβασε στο TLIFE όλα όσα αποκάλυψε για την εγκυμοσύνη και το γάμο της

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε