Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Η Τζούλια έστειλε τον πατέρα της στο ψυχιατρείο!

Η Τζούλια έστειλε τον πατέρα της στο ψυχιατρείο!

Η ψυχολογική κατάσταση του πατέρα της Τζούλιας, μετά την δικαστική τροπή που έχει πάρει η διαμάχη με την κόρη του, είναι σε κρίσμο σημείο.

Ο Ζήσιμος Αλεξανδράτος παρακολουθείται ήδη από ψυχολόγο και ψυχίατρο καθώς ακολουθεί και φαρμακευτική αγωγή. Η κατάσταση της υγείας του είναι τέτοια που σύντομα θα οδηγηθεί σε ψυχιατρική κλινική. 

Ο πατέρας της Τζούλιας, όπως δηλώνει στο “Πρώτο Θέμα” ο  Δημήτρης Κατωπόδης: “Πήρε ήδη ένα μήνα αναρρωτική άδεια από την τράπεζα, στην οποία εργάζεται ως πολιτικός μηχανικός.”

Πέρα από την ψυχολογική αναστάτωση, ο Ζήσιμος Αλεξανδράτος αντιμετωπίζει και προβλήματα καρδιάς και ζάχαρο.
 “Αν δεν υπάρξει βελτίωση θα νοσηλευτεί στο Ερρίκος Ντυνάν”, δηλώνει ο δικηγόρος.

Σε άσχημη κατάσταση είναι επίσης και η Άλισον Αλεξανδράτου η οποία χρήζει ιατρικής υποστήριξης σύμφωνα με τον Δημήτρη Κατωπόδη. “Όμως συγκριτικά με την κατάσταση του συζύγου της, πρέπει να φανεί πιο δυνατή προκειμένου να τον στηρίξει και να μπορέσουν να συνεχίσουν τον ψυχοφθόρο δικαστικό αγώνα που έχουν μπροστά τους”, συνεχίζει ο δικηγόρος.

Η εκδίκαση της υπόθεσης για τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε η Τζούλια εναντίον της οικογένειάς της, θα γίνει στις 15 Απριλίου, όπου θα είναι και η πρώτη συνάντηση της οικογένειας μετά την κυκλοφορία του ερωτικού DVD.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε