Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 28 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Η Τζούλια στο διεθνή τύπο!

Η Τζούλια στο διεθνή τύπο!
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 16.03.2010 | 18:59
Πρώτη δημοσίευση: 16.03.2010 | 18:59

Με τίτλο : "Η ταινία σεξ Eλληνίδας star της Pop, ανακούφισε τους Έλληνες από την οικονομική κρίση", οι έγκριτες εφημερίδες The Independent  και Τelegraph, έκαναν μεγάλο θέμα το ροζ DVD της Τ.Αλεξανδράτου.

Ο ξένος τύπος ασχολείται σήμερα εκτενώς με την υπόθεση του ροζ DVD και βέβαια την πρωταγωνίστρια του,συνδέοντάς το με τα οικονομικά προβλήματα της Ελλάδας.

Γράφουν χαρακτηριστικά: Την ώρα που οι  Ευρωπαίοι υπουργοί οικονομικών, ψάχνουν τρόπους να βοηθήσουν οικονομικά την Ελλάδα, η Τζούλια Αλεξανδράτου με  ένα 45λεπτο ερωτικό βίντεο κατάφερε να τραβήξει την προσοχή αλλά και να κερδίσει μέσα σε 10 μέρες 4,5 εκατομμύρια λίρες!

Μετά στα δημοσιεύματα ακολουθεί ένα μίνι βιογραφικό για τη ζωή και την καριέρα της Τζούλιας στο τραγούδι, ενώ δεν παραλείπουν να τονίσουν  ότι το θέμα αναφέρθηκε και στο Ελληνικό κοινοβούλιο!

Η Τζούλια μάλιστα έκανε και δήλωση στην εφημερίδα  The Independent, λέγοντας ότι στην Ελλάδα έγινε σκάνδαλο και ότι είναι η πρώτη φορά που  γίνεται κάτι τέτοιο με κάποιον διάσημο!

Η Τζούλια θέμα στο διεθνή τύπο!Η Τζούλια θέμα στο διεθνή τύπο!   Διαδώστε αυτό το άρθρο