Τρίτη, 19 Μαρ.
15oC Αθήνα

Η Victoria Beckham αποκαλύπτει το μυστικό για τον ευτυχισμένο γάμο!

Μετά από 11 χρόνια επιτυχημένου γάμου η Victoria Beckham αποκαλύπτει το μυστικό που κρατά δυνατό το πάθος με τον συζυγό της!

Μετά τα σχόλια για το ροζ σκάνδαλο στο οποίο μπλέκεται το όνομα του αγαπημένου της David Beckham, η Victoria μιλά για τα 11 χρόνια γάμου και το μυστικό της ευτυχίας της.

 
Το ζευγάρι έδωσε μια μοναδική συνέντευξη στο αμερικάνικο “HELLO!” και μίλησε για τα 11 χρόνια γάμου και την οικογένειά του. Η Victoria, μαλιστα, αποκάλυψε πως αυτό που κρατά δυνατή τη σχέση τους είναι τα ραντεβού που οργανώνουν κάθε Τετάρτη βράδυ, όπου περνούν λίγες ώρες ηρεμίας και χαλάρωσης. Η ίδια αναφέρει πως αυτά τα ραντεβού τους, δυναμώνουν τη σχέση τους και επαναφέρουν το ρομαντισμό στο γάμο τους.
 
Ακόμη, στις φήμες που θέλουν τον Άγγλο ποδοσφαιριστή να την απατά, η Victoria απαντά πως οι δυο τους είναι “αδελφές – ψυχές” και δύσκολα θα τους χωρίσει κάποιος. Παράλληλα, πρόσθεσε πως ο σύντροφός της έχει κάνει μήνυση στο περιοδικό “In Touch” που είχε διαδώσει ότι ο David την απατά και δηλώνει πως γνωρίζει ότι η οικογένειά της είναι στο κέντρο της δημοσιότητας και πολλές φορές δέχεται σχόλια από επικριτές.

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε