Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

Η Victoria περιμένει κορίτσι! Το επιβεβαίωσε και ο David!

Επιτέλους… ”It’s a… spice girl!”

Εδώ και μία εβδομάδα ήταν έντονες οι φήμες που ήθελαν τη Victoria Beckham να περιμένει κοριτσάκι και τελικά… το μυστήριο λύθηκε! Η επιβεβαίωση αυτών ήρθε εκ στόματος, David! ”Σίγουρα είμαστε πολύ τυχεροί, που για ακόμα μία φορά περιμένουμε μωράκι κι αυτή θα είναι η πρώτη φορά που θα πω: ”Είναι κορίτσι!” είπε ο ίδιος.

Και συνέχισε: ”Είμαστε ακόμα σε – ευχάριστη – κατάσταση σοκ! Έχοντας ήδη τρία αγόρια, περιμέναμε πως θα ερχόταν ακόμη ένα. Μαθαίνοντας πως εκεί μέσα… κρύβεται ένα κοριτσάκι, ήταν μια ευχάριστη έκληξη για εμάς. Πετάμε στο φεγγάρι! Τα τρία αγοράκια μας είναι χαρούμενα με την είδηση και συγκινημένα. Το ίδιο και η Victoria!”

Το ζευγάρι, όλο αυτό το διάστημα, μέχρι να αποκαλυφθεί το φύλο του αγέννητου μωρού τους, δεν έπαιρνε θέση απέναντι στα δημοσιεύματα γύρω από αυτό. Λίγο πριν την επιβεβαίωση του David, σύμφωνα με την Daily Mail, φίλος του ζευγαριού δήλωσε ότι περιμένουν κοριτσάκι κι ότι πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

Επιπλεόν, ο David αυτήν την εβδομάδα, επισκέφθηκε ένα νοσοκομείο για παιδάκια στο Λος Άντζελες και δήλωσε στους δημοσιογράφους για την σύζυγό του, ότι ”είναι πολύ καλά. Είναι υγειής κι αισθάνεται πολύ καλά. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο Λονδίνο λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Όλοι είμαστε πολύ χαρούμενοι. Είναι μια συγκινητική στιγμή για την οικογένειά μας!”

Με το καλό…!

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε