Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Ι. Βλασιάδου: Μιλά στο TLIFE για τους “Βασιλιάδες” του Mega και τον 10χρονο γιο της

Δυναμική επιστροφή της γνωστής ηθοποιού με ρόλο-έκπληξη στη νέα σειρά του Mega…

Αυθόρμητη, αισιόδοξη και με πολύ χιούμορ… Αυτά είναι ίσως τα πρώτα βασικά χαρακτηριστικά που εντοπίζεις στην Ισαβέλα Βλασιάδου, όταν της μιλήσεις. Η γνωστή ηθοποιός που τα τελευταία χρόνια έχει βρει το νόημα της ζωής στην οικογένειά της και τον 10χρονο γιο της, επιστρέφει δυναμικά στο θέατρο και την τηλεόραση.

 

Η γνωστή ηθοποιός που αγαπήσαμε μέσα από τα “Άλλα Κόλπα” με τον Βλάση Μπονάτσο μίλησε στο TLIFE για την κρίση, τα τούρκικα σήριαλ, τη μεγάλη αδυναμία της στον γιο της, αλλά και το ρόλο της στους “Βασιλιάδες”.

 

Φέτος σας βρίσκουμε και στο θέατρο “Αυλαία” να εμφανίζεστε στην παράσταση “Οι σαλταρισμένοι”. Πείτε μας λίγα λόγια για τη συμμετοχή σας εκεί.

 

Στο θέατρο παίζω στην επιθεώρηση stand up comedi “Οι σαλταρισμένοι”. Πρόκειται για μια παράσταση που βασίζεται σε όλα αυτά που ζούμε τώρα, στην κρίση και την τρελή κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα. Το έχουν γράψει ο Γιώργος Κωνσταντίνου και η Ελένη Λευτεριώτη και νομίζω πως τα κείμενα είναι σύγχρονα και θα τα χαρακτήριζα σαν “μαχαιριά στο κόκαλο”. Η παράσταση έγινε interactive και το κοινό συμμετέχει πολύ. Ο κόσμος έχει ανάγκη να εκφραστεί και να μιλήσει για όλα όσα περνάμε.

 

Στην τηλεόραση συμμετέχετε στους “Βασιλιάδες”, τη νέα σειρά του Mega. Ποιος είναι ο ρόλος που ενσαρκώνετε;

 

Συμμετέχω στους “Βασιλιάδες¨. Την Τρίτη εμφανίστηκα πρώτη φορά και υποδύομαι την Ντέπη, την φίλη της Αλεξάνδρας Παλαιολόγου. Ανήκω στη μεριά των πλούσιων. Και μέσα σε αυτήν την κρίση, νιώθω χαρούμενη γιατί φέτος έχω δυο δουλειές.

 

Πώς βλέπετε τα πράγματα σήμερα με βάση την οικονομική συγκυρία. Σας έχει επηρεάσει η κρίση;

 

Πάρα πολύ. Κατ’ αρχήν η κρίση έχει επηρεάσει το σπίτι μου. Δεν δουλεύω μόνο εγώ αλλά και ο σύζυγός μου. Εξάλλου η αμοιβές έχουν μειωθεί πολλά, σε αντίθεση με τα έξοδα και όλα όσα ζητούνται στον Έλληνα πολίτη να πληρώσει. Δεν μας φθάνουν τα λεφτά για τίποτα.

Δες τι αποκάλυψε στο TLIFE  για τον γιο της και τις οικονομικές δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε