Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Η Χ. Αλούπη απευθείας από την Καλιφόρνια, περιγράφει στο TLIFE όσα έζησε την βραδιά των Oscar!

Η Χ. Αλούπη απευθείας από την Καλιφόρνια, περιγράφει στο TLIFE όσα έζησε την βραδιά των Oscar!

H Χριστίνα μεταφέρει στο TLIFE τις πρώτες εντυπώσεις από τα Oscar!

H 85η απονομή των βραβείων Oscar είχε απ’ όλα! Το TLIFE σου μετέδωσε λεπτό προς λεπτό όσα έγιναν στην σκηνή του Dolby Theatre αλλά και όσα συνέβησαν στα παρασκήνια. (Κάνε κλικ εδώ για να δεις το live της λαμπερής βραδιάς). Ανάμεσα στις λαμπερές παρουσίες της βραδιές (δες εδώ τι φόρεσαν στα βραβεία) δεν έλειψε και το ελληνικό στοιχείο. Στο Hollywood της Καλιφόρνια ήταν και η δική μας Χριστίνα Αλούπη η οποία μας μεταφέρει, λίγες ώρες μετά την τελετή, τις πρώτες της εντυπώσεις!

Η Χριστίνα βρέθηκε στην τελετή, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, ως ανταποκρίτρια του Greek Reporter. (δες τις προετοιμασίες της πριν τα Oscar) Με ένα εντυπωσιακό γαλάζιο φόρεμα δια χειρός Βασίλειου Κωστέτσου περπάτησε το κόκκινο χαλί και είδε από κοντά όλους τους αγαπημένους σου star.

“Φέτος η προσέλευση των media αλλά και του κοινού ξεπέρασε κάθε άλλη χρονιά”, περιγράφει στο TLIFE. “Δεν έπεφτε καρφίτσα! Χαρακτηριστικό είναι ότι ακόμα και μεγάλα δίκτυα δεν κατάφεραν να πάρουν συνεντεύξεις από όλους τους star. Πολύς κόσμος και λίγος χρόνος!”, συνεχίζει.

Η Χριστίνα μας μιλάει και για τα ιδιαίτερα αυξημένα μέτρα ασφαλείας λόγω του περιστατικού στα φετινά βραβεία Grammys (δες εδώ την απονομή των μουσικών βραβείων) που αναστάτωσε ολόκληρο το Hollywood. O Ουκρανός Vitalii Sediuk κατάφερε να περάσει χωρίς καμία διαπίστευση απαρατήρητος από τους άνδρες της ασφάλειας, να μπει στο χώρο που φιλοξενούσε τα βραβεία, να ανέβει στη σκηνή μαζί με την Jennifer Lopez, να αρπάξει το μικρόφωνο και να ευχαριστήσει για το βραβείο της Adele την ώρα που εκείνη ανέβαινε στη σκηνή.

“Όλο το βράδυ καθόταν πίσω από τον Justin Timberlake και κανείς δεν τον πήρε είδηση”, μας εξηγεί. Και συνεχίζει: “Στο τέλος πέρασε τη βραδιά στη φυλακή. Μετά από αυτό όλοι οι star ανησύχησαν για την σωματική τους ακεραιότητα αφού οποιοσδήποτε επικίνδυνος θα μπορούσε να βρεθεί πολύ εύκολα δίπλα τους. Τα μέτρα ασφάλειας λοιπόν στα φετινά Oscar ήταν περισσότερα αυξημένα από ποτέ.”

Σαν γυναίκα δεν θα μπορούσε να μην σταθεί και στις εμφανίσεις των star για τις οποίες, όπως μας λέει, περίμεναν όλοι να προτιμήσουν έντονα χρώματα αλλά τελικά διάλεξαν ουδέτερα και παστέλ φορέματα. “Από τις πρώτες στο κόκκινο χαλί κατέφθασε η αδικημένη για πολλούς Jessica Chastain που ήταν πραγματικά από τις πιο εκθαμβωτικές παρουσίες φέτος. Είναι λατρεμένη εδώ η Chastain! Συνοδευόταν από την γλυκύτατη γιαγιά της.”

Ποια όμως θεωρεί η Χριστίνα ως πιο καλοντυμένη; Ποιος από τους άντρες της άρεσε περισσότερο; Ποιος έφτασε τελευταίος στο κόκκινο χαλί;

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε