Τετάρτη, 24 Απρ.
22oC Αθήνα

Η Χ. Παππά στην Τατιάνα:Δεν έχω συνειδητοποιήσει ότι είμαι 41. Πιστεύω ότι έχω μείνει στα 20!

Η Χριστίνα βρέθηκε στην εκπομπή της Τατιάνας και μίλησε για τη ζωή της, το γιο της και τις ”Real Housewives”!

Στο πλατό του ”Αξίζει να το ζεις”, βρέθηκε σήμερα τ’ απόγευμα η Χριστίνα Παππά και μίλησε στην Τατιάνα για το κόνσεπτ των ”Real Housewives”, τον γιο της και τη ζωή της μέχρι σήμερα!

”Ο άντρας της ζωής μου είμαι εγώ, που από 17 χρονών κορίτσι παλεύω. Φτάνει μια στιγμή που μαζεύεις μέσα σου πολλά, είσαι ένας για όλα και κάποια στιγμή λες.. και τώρα τι κάνω; Με πιάνουν κρίσεις πανικού, άσχημες, να μην μπορώ να αναπνεύσω, να σκέφτομαι συνέχεια και να μην μπορώ να κοιμηθώ”, δήλωσε η Χριστίνα.

Για τον γιο της, Δημήτρη, είπε:
”Δεν φαντάζεσαι τι αγωνία περνάω με τον γιο μου, παρόλο που έχει μεγαλώσει. Με τον γιο μου έχω τρομερό θέμα, σε σημείο που πήγα και σε ψυχολόγο. Είναι άντρας. Εγώ στα 16 μου ήμουν μαμά. Αν δε γυρίσει σπίτι το βράδυ, δεν μπορώ να κοιμηθώ. Ελέγχω τις παρέες του, με ποιες είναι, είμαι άρρωστη. Είμαι φοβερά εξαρτημένη από τον γιο μου!”

Για την ίδια:
”Μπορεί να δείχνω πολύ κοινωνική, αλλά πραγματικά είμαι πολύ κλειστή. Μου αρέσει να μένω και μόνη μου σπίτι. Αυτό το, συνέχεια με κόσμο και πολύ βαβούρα, δεν το μπορώ. Είμαι μικρή. Δεν έχω καταλάβει και δεν έχω συνειδητοποιήσει ότι είμαι 41. Πιστεύω ότι έχω μείνει στην ηλικία των 20.. Βέβαια, στον καθρέφτη βλέπω ότι δεν είμαι.. Αλλά το πώς νιώθω μέσα μου είναι που μετράει.. Η 40αρα ισούται με δύο 20αρες!”

Δες το βίντεο:

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε