Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Η Χρύσπα ντύθηκε νυφούλα!

ΦΩΤΟ: Hello

Παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Παναγιώτη Νικολάου η γνωστή τραγουδίστρια Χρύσπα!

Νυφούλα ντύθηκε η Χρύσπα για να ανταλλάξξει όρκους αιώνιας αγάπης με τον σύντροφό της, Παναγιώτη Νικολάου, στη Θεσσαλονίκη!

Η διάσημη τραγουδίστρια φαίνεται πως οργάνωσε όλες τις λεπτομέρειες του γάμου με μεγάλη μυστικότητα και κανείς δεν γνώριζε την ημέρα που θα παντρευτεί τον καλό της. Η ίδια είχε δηλώσει πως είχε βρει κουμπάρο αλλά δεν είχαν κλείσει εκκλησία και δεν προλάβαιναν να κάνουν το γάμο μέσα σε αυτήν τη χρονιά.

Όπως φαίνεται όμως, τα δεδομένα άλλαξαν και το λαμπερό ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου. Η Χρύσπα πιο ανανεωμένη και όμορφη από ποτέ φόρεσε το νυφικό που ετοίμασε για ‘κείνη ο καλός της φίλος Μάρκος Αγγελάκης και παντρεύτηκε τον επιχειρηματία Παναγιώτη Νικολάου στη Θεσσαλονίκη.

Το ζευγάρι που είναι μαζί από τον περασμένο Ιούνιο, δηλώνει ότι είναι πολύ ερωτευμένο. Οι δυο τους σχεδιάζουν να κάνουν και το ταξίδι του μέλιτος, του οποίου ο προορισμός δεν έχει ανακοινωθεί. Όσον αφορά μάλιστα, το ενδεχόμενο να κάνουν παιδιά η τραγουδίστρια είχε αναφέρει σε συνέντευξή της στο star πως “είναι νωρίς ακόμη και δεν βιάζεται για κάτι τέτοιο”.

 

Η Χρύσπα με τον αγαπημένο της Παναγιώτη Νικολάου!

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε