Ειδήσεις SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ· ΤΖΟΚΕΡ ΚΛΗΡΩΣΗ Λιακάδα 20 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Η Zέτα απαντά για τις σχέσεις που της χρεώνουν ως διαφημιστικά τρικ και για τη μητρότητα!

Η Zέτα απαντά για τις σχέσεις που της χρεώνουν ως διαφημιστικά τρικ και για τη μητρότητα!
Διαδώστε αυτό το άρθρο
Τελευταία ενημέρωση: 06.02.2012 | 09:04

tlife

Για τον γάμο, την σχέση της με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και την ομορφιά μίλησε μεταξύ άλλων η γνωστή παρουσιάστρια και αποκάλυψε πολλά.

Μέσα από μια αποκαλυπτική συνέντευξη η Ζέτα Μακρυπούλια εξομολογήθηκε πώς είναι η σχέση της με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη αλλά και πως σκέφτεται το ενδεχόμενο ενός παιδιού.

Η εξωτερική εμφάνιση της, της άνοιξε ή της έκλεισε τις πόρτες;
"Δεν μπορώ να μετρήσω τις πόρτες που ανοίγουν ή κλείνουν με γνώμονα την ομορφιά. Την έχω τοποθετήσει στο πίσω μέρος του μυαλού μου, ούτε ή άλλως η δουλειά μου δεν βασίστηκε μόνο σε αυτό και ευτυχώς το κατάλαβα νωρίς... Πολλοί λένε πως είναι κατάρα αλλά επειδή αυτό το επάγγελμα έτσι και αλλιώς έχει πολλές κατάρες σκέφτηκα να μην συνυπολογίσω σε αυτές και την ομορφιά" δήλωσε χαρακτηριστικά στο περιοδικό "Life&Style".

Ονειρευόταν τη φήμη και τα χρήματα όταν έκανε τις πρώτες της δουλειές;
"Καθόλου, δεν μπορούσα να κάνω μεγάλα όνειρα, ούτε να με φανταστώ σε μεγάλα πράγματα. Πήγαινα ψάχνοντας πάντα χαμηλών τόνων, περισσότερο απαισιόδοξη παρά αισιόδοξη. Στα 14 μου όταν πήγαινε σε casting η πρώτη μου σκέψη ήταν σιγά μην με πάρουν εμένα. Όταν με έπαιρναν δεν το πίστευα ούτε όμως πετούσα από την χαρά μου" ανέφερε.

Διάβασε περισσότερα στο TLIFEΜΟΔΑ | ΟΜΟΡΦΙΑ | ΝΕΑ | FITNESS | ΣΥΝΤΑΓΕΣ | ΣΧΕΣΕΙΣ

Tags:

   Διαδώστε αυτό το άρθρο