Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Η άγνωστη ζωή της Pippa Middleton! Δες φωτογραφίες

Μάθε ποια είναι η αγαπημένη συνήθεια της αδελφής της Δούκισσας του Cambridge…

Είναι αναμφίβολα ένα από τα πολυσυζητημένα πρόσωπα της Μ. Βρετανίας, που μετά το βασιλικό γάμο του πρίγκιπα William με την Catherine τράβηξε πάνω της όλα τα βλέμματα. Ο λόγος για την Pippa Middleton, την μικρότηερη αδελφή της Δούκισσας του Cambridge που έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των Άγγλων και όχι μόνο.

 

Ποιες είναι στ’ αλήθεια, όμως, οι άγνωστες πτυχές της ζωής της Pippa;

 

Η αδελφή της Catherine μπορεί να έγινε γνωστή για τη σέξυ εμφάνισή της και τη θυελλώδη ερωτική της ζωή, η ίδια όμως φαίνεται πως έχει μια κρυφή αγάπη για τα παιδιά και τα παιδικά πάρτυ. Δεν είναι λίγες, άλλωστε, οι φορές που η Pippa έχει οργανώσει παιδικά πάρτυ και έχει διασκεδάσει με τους λιλιπούτειους φίλους της.

 

Γι’ αυτήν της την αγάπη, μάλιστα, φαίνεται πως αναμένεται ότι θα γράψει και στο βιβλίο το οποίο ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει τα επόμενα Χριστούγεννα. Σύμφωνα με την Daily Mail, το βιβλίο που θα γράψει η Pippa θα της φέρει κέρδη που θα ανέρχονται στα 460.000 ευρώ.

 

Αν και το παλάτι δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμη αυτό το deal, πηγές θέλουν την Pippa να είναι έτοιμη να πιάσει την πένα της.

 

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε