Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Η άνοδος της μίνι φούστας και πώς να τη φορέσεις!

Η άνοδος της μίνι φούστας και πώς να τη φορέσεις!

Πόσο ευτυχισμένα ήταν τα πόδια μας καλυμένα σε midi φούστες κατά την τελευταία μισή δεκαετία; Αρκετά. Τώρα όμως ήρθε η ώρα για ένα σοκ στο σύστημα της μόδας, επειδή το μίνι είναι πίσω και ήδη ανθεί.

Πόσο ευτυχισμένα ήταν τα πόδια μας καλυμένα σε midi φούστες κατά την τελευταία μισή δεκαετία; Αρκετά, σωστά; Τώρα όμως ήρθε η ώρα για ένα σοκ στο σύστημα της μόδας, επειδή το μίνι είναι πίσω και ήδη ανθεί. Έχουμε ήδη παρατηρήσει την τάση της ανόδου των ποδόγυρων αφού στην πραγματικότητα ξεκίνησε στις αρχές του καλοκαιριού, όταν η κλασική τζιν φούστα-ξέρεις το είδος που ήταν ιδιάιτερα δημοφιλές το 2000, επανεμφανίστηκε σε ορισμένες πολύ cool ντουλάπες και άρχισε αισθητά να ξεπουλά σε διάφορα καταστήματα.

Με το βραδινό και το επίσημο ντύσιμο ψηλά στην αντζέντα της σεζόν φθινόπωρο / χειμώνας 2016, δεν αποτελεί καμία έκπληξη ότι το συγκεκριμένο κομμάτι επιστρέφει και διεκδικεί μια θέση ψηλά στην γκαρνταρόμπα μας. Οι A-listers είναι, βεβαίως, πρόθυμες να τις λανσάρουν πρώτες με trendsetters όπως οι Kendall Jenner και Alexa Chung να τους δείχνουν ήδη την αγάπη τους.

Πώς να φορέσεις λοιπόν μια μίνι φούστα τώρα; Κάνε κλικ εδώ και δες

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε