Τετάρτη, 17 Απρ.
20oC Αθήνα

Η απάντηση της Σάσας Μπάστα στην Τζούλια!

Σοκαρισμένη από την περιπέτειά της δηλώνει η τραγουδίστρια κι απειλεί με νέες μηνύσεις.

Η κόντρα των δύο γυναικών φαίνεται να μην έχει τέλος. Μετά την σύλληψη της Σάσας Μπάστα τα ξημερώματα της Τρίτης η ιστορία πέρνει νέα τροπή.

Η σύλληψη έγινε σε γνωστό club του Πειραιά όπου η τραγουδίστρια παρουσίαζε τα καλλιστεία “Mister Handsome 2010”. Οι αστυνομικοί οδήγησαν την όμορφη ξανθιά στα πλαίσια της αυτόφωρης διαδικασίας στο αστυνομικό τμήμα Καμινίων όπου παρέμεινε όλο το βράδυ και το πρωί μετέβη στην Υποδιέυθυνση Ασφαλείας Πειραιά για δακτυλικά αποτυπώματα. Αμέσως μετά η Σάσα Μπάστα μεταφέρθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών όπου ο εισαγγελέας διέταξε να αφεθεί ελεύθερη για να εξετασθεί η δικογραφία.

Όλα αυτά συνέβησαν έπειτα από μήνυση που κατέθεσε εναντίον της η Τζούλια Αλεξανδράτου για εξύβριση. O μάνατζερ Μένιος Φουρθιώτης, σύμφωνα με την Espresso, είχε προτείνει στον επιχειρηματία του μαγαζιόυ να τραγουδήσει την βραδιά των καλλιστείων η Τζούλια. Ακούγοντας το αυτό η Σάσα Μπάστα έθεσε ως όρο να μην είναι η άτακτη ξανθιά και στην κριτική επιτροπή των καλλιστείων πράγμα που εξόργισε την “απόλυτη”.

Η τραγουδίστρια έχει ήδη κάνει μήνυση στην Τζούλια και στον μανατζέρ της για συκοφαντική δυσφήμηση και μετά την πρόσφατη περιπέτιά της ετοιμάζεται να καταθέσει κι άλλη. “Έπαθα σοκ. Μετά την ολοκλήρωση της βραδιάς, εκεί που φωτογραφιζόμουν, ήρθε ένας αστυνομικός και με ευγενικό τρόπο μου υπέδειξε να τον ακολουθήσω. Ρώτησα τον λόγο και μου απάντησε ότι είχε υποβάλει μήνυση εναντίον μου η Τζούλια Αλεξανδράτου για εξύβριση. Πήγα στο αστυνομικό τμήμα Καμινίων. Έμεινα εκεί όλο το βράδυ. Ήταν πολύ άσχημα. Ευτυχώς που είχα μαζί μου τον ιδιοκτήτη του κλάμπ Μάνο Κατσαμπούρη. Θα κινηθώ νομικά εναντίον της και θα της κάνω μήνυση. Δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που μου συνέβη κι εύχομαι να μην το ξαναζήσω. Θα μιλήσω με τον δικηγόρο μου για το πως θα κινηθώ”, δήλωσε η Σάσα Μπάστα.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε