Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Η απάντηση του ΑNT1 για το X-Factor!

Η απάντηση του ΑNT1 για το X-Factor!

“ο ΑΝΤ1 πιστά και απαρέγκλιτα τηρεί στις αποφασιστικές διαδικασίες του X Factor…”

Την Παρασευή το βράδυ, η Sony Music ανακοίνωσε πως ο Γιώργος Θεοφάνους είχε “στήσει” την αποχώρηση της ‘Ηβης.

Δείτε τη σημερινή ανακοίνωση -απάντηση του καναλιού που την έβγαλε στη δημοσιότητα πριν από λίγο η εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου

Διαβάστε εδώ ολόκληρη την ανακοίνωση του ΑΝΤ1

Ο ΑΝΤ1 πληροφορήθηκε το περιεχόμενο της ανακοίνωσης της Sony Music σχετικά με το X Factor μαζί με τα υπόλοιπα ΜΜΕ της χώρας, την Παρασκευή. Αντιλαμβανόμαστε από το περιεχόμενο της ανακοίνωσης αυτής ότι η Sony, ως επαθλοθέτρια του μουσικού μας διαγωνισμού, θα επιθυμούσε ιδανικά την κα Ηβη Αδάμου ως νικήτρια του X Factor.

 

Αυτό δεν επηρέασε, ούτε και πρόκειται ποτέ να επηρεάσει, τη διαφάνεια και την αξιοπιστία που ο ΑΝΤ1 πιστά και απαρέγκλιτα τηρεί στις αποφασιστικές διαδικασίες του X Factor. Άλλωστε, αυτή ακριβώς η διαφάνεια και αξιοπιστία είναι που έχει καθιερώσει τον ΑΝΤ1 ως τον πιο επιτυχημένο διοργανωτή διαγωνιστικών εκπομπών στην Ελλάδα από καταβολής ιδιωτικής τηλεόρασης. Θεωρούμε ότι τα πρόσωπα που στελεχώνουν την κριτική επιτροπή του X Factor έχουν αποδείξει στην πολύχρονη επαγγελματική πορεία τους, αλλά και στον προηγούμενο κύκλο του X Factor, τη συνέπεια και την αξιοπιστία τους.

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε