Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Η απάντηση του Beckham στο ροζ σκάνδαλο!

O David Beckham ζητά εξηγήσεις από τον ιδιοκτήτη του περιοδικού που ξεκίνησε τις φήμες για το ροζ σκάνδαλο…

Πιο αποφασισμένος και εξοργισμένος από ποτέ εμφανίζεται ο David Beckham μετά τις φήμες για εμπλοκή του σε ροζ σκάνδαλο που ξεκίνησε η Irma Nici σε γνωστό περιοδικό. Ο διάσημος ποδοσφαιριστής ζητά εξηγήσεις από τον ιδιοκτήτη του περιοδικού.

 
Μια επιστολή μέσα από την οποία ζητά να μάθει γιατί ξεκίνησαν οι φήμες εις βάρος του στέλνει ο διάσημος ποδοσφαιριστής, στον Γερμανό εκδότη Heinz Bauer, ο οποίος έχει το περιοδικό “In Touch”. Ο Άγγλος ποδοσφαιριστής που θα στείλει την επιστολή στα γραφεία του New Jersey και στα γραφεία του περιοδικού “In Touch”, ζητά να μάθει γιατί δημοσιεύτηκε μια ιστορία, που δεν είναι αληθινή, από τη στιγμή που και ο ίδιος την έχει διαψεύσει.
 
Ο David Beckham δηλώνει πιο αποφασισμένος από ποτέ και έτοιμος να κινηθεί νομικά για να αποτρέψει μελλοντική αναάμειξη του ονόματος του σε κάποιο σκάνδαλο, που θα βασίζεται σε αναληθή στοιχεία.
 
Ο ίδιος μάλιστα, αναφέρει πως οι ισχυρισμοί της Irma Nici είναι ψευδείς και ότι το περιοδικό δεν μπήκε καν στον κόπο να τους ελέγξει, πριν δημοσιεύσει την ιστορία. Η 26χρονη Irma Nici υποστηρίζε πως είχε σεξουαλικές επαφές με τον 35χρονο ποδοσφαιριστή το 2007, όταν δηλαδή ήταν ήδη παντρεμένος με την Victoria… Το call girl, μάλιστα, είχε αναφέρει λεπτομέρειες και βαθμολογούσε τις επιδόσεις του.
 
 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε