Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Η αποχώρηση της Αnastacia και τα προγνωστικά για τον τελικό του EuroVoice!

Ποια είναι η αλήθεια σχετικά με την άρνηση της Anastacia να τραγουδήσει χθες το βράδυ και ποια είναι τα προγνωστικά για την σημερινή βραδιά του τελικού;

H διοργάνωση της Eurovoice αποδείχθηκε ανατρεπτική καθώς όλα έχουν γίνει εντελώς διαφορετικά από αυτά που είχαν αρχικά προγραμματίσει! Μετά την ανακοίνωση της αποχώρησης του Σάκη Ρουβά, ήρθε και η αποχώρηση της Anastacia.

Έντονα συγκινημένη και στενοχωρημένη βγήκε η Anastacia στη σκηνή του “Αθηνών Αρένα ” για να ανακοινώσει ότι το πρόβλημα υγείας που είχε δεν της επέτρεπε να τραγουδήσει στο διαγωνισμό. Η ίδια είπε ότι της παρουσιάστηκε πρόβλημα στη φωνή λόγω κάποιου μηχανήματος καπνού.

Οι άνθρωποι της διοργάνωσης όμως, σύμφωνα με το δελτίο τύπου που μας έστειλαν, πιστεύουν πως η τραγουδίστρια ήταν ήδη άρρωστη όταν ήρθε στην Ελλάδα, χωρίς να ενημερώσει κανέναν. Προπληρώθηκε γνωρίζοντας ότι δεν θα μπορέσει να τραγουδήσει και έπειτα βρήκε τη δικαιολογία ότι την ενόχλησε κάποιο μηχάνημα για να ρίξει τις ευθύνες αλλού.

Τι έγινε χθες;

Αφορμή για αυτή την αντίδραση ήταν ένας μηχανισμός που τοποθέτησαν οι Ρώσοι διοργανωτές για να κάνουν ακόμη πιο εντυπωσιακό το σόου . Πρόκειται για ένα μηχανισμό που θα γέμιζε καπνό τη σκηνή για δώσει έναν ακόμη πιο εντυπωσιακό τόνο στον μουσικό διαγωνισμό . Η Anastacia εξέφρασε την αντίρρησή της στη χρήση αυτού καθώς , όπως υποστήριξε , την ενοχλεί και δεν θα μπορέσει να αποδώσει φωνητικά .

Η λαμπερή τραγουδίστρια ζήτησε ” συγγνώμη ” από τη διοργάνωση και τους παρευρισκόμενους και αποχώρησε από τo “Αθηνών Αρένα” για να επιστρέψει στο ξενοδοχείο της .

Εξαγριωμένο είναι το κοινό από την αποχώρηση της λαμπερής τραγουδίστριας . Πολλοί ήταν οι θαυμαστές της από Ιταλία , που ήρθαν στην Ελλάδα για να την δουν και να την ακούσουν και δήλωσαν έντονα την οργή τους .

Η Anastacia είχε παραπονεθεί από την αρχή ότι υπήρχε καπνός στο χώρο που θα την εμπόδιζε να τραγουδήσει , αλλά η διοργάνωση δεν έλαβε κανένα μέτρο . Αντίθετα , πολλοί ήταν αυτοί που κάπνιζαν και σε συνδυασμό με κάποια εφέ καπνού επιβάρυναν ακόμη περισσότερο την ατμόσφαιρα .

Τα προγνωστικά του EuroVoice

Η ψηφοφορία θα γίνεται με sms ή από την http://vote.eurovoice.tv ιστοσελίδα , και μπορείς να ψηφίσεις απεριόριστες φορές, αλλά όχι για την χώρα στην οποία βρίσκεσαι εκείνη την στιγμή .

Πρώτη σε ψήφους βρίσκει το τέλος του πρώτου μέρους του διαγωνισμού την Κύπρο και το κομμάτι ” In The Arms Of Angel ” το οποίο ερμηνεύουν η Φλώρα Θεοδώρου με το συγκρότημα “Secret” ,στη δεύτερη θέση είναι η αρμενία με το “Bambir”, ενώ ο  Γιώργος Τεντζεράκης με το  “Τι παραπάνω” βρίσκεται στην τέταρη θέση!

Ο νικητής θα κερδίσει το βραβείο των 100.000 ευρώ και ένα δισκογραφικό συμβόλαιο με μεγάλη πολυεθνική δισκογραφική εταιρία , που θα υποδειχθεί από τους διοργανωτές . Το σύνολο των βραβείων που θα κερδίσουν οι φίλοι της διοργάνωσης , φτάνει το ποσό των 50.000 ευρώ .

Στον αποψινό τελικό αναμένεται να τραγουδήσει ο Enrique Iglesias και φυσικά την βραδιά θα την δούμε σε ζωντανή μετάδοση από τον ΑΝΤ1.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε