Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

“Η δίαιτα έκανε το πρόσωπό μου να μοιάζει με ζαρωμένη σακούλα”

Η ηθοποιός Hannah Waterman αποκαλύπτει ότι προσπαθεί να πάρει κιλά για να είναι πιο υγιής και να αποκτήσει τις χαμένες καμπύλες της.

Η ηθοποιός παραδέχτηκε ότι έγινε υπερβολικά αδύνατη μετά την διάλυση του γάμου της με τον Ricky Groves. Η Waterman μιλώντας στο περιοδικό “Closer” αναφέρει πως το κυνήγι που δέχθηκε από τους φωτορεπόρτερ δεν ήταν εύκολο για κείνη. “Όταν είμαι στεναχωρημένη ή ανήσυχη ξεχνάω να φάω”, υποστηρίζει η 34χρονη ηθοποιός.

Κατά τον χωρισμό της, ο πρώην σύντροφός της την κατηγορούσε ότι ήταν μανιακή με τις δίαιτες. Τα πρώτα της κιλά τα έχασε για την προώθηση ενός DVD. Αρχικά, ήταν ικανοποιημένη με την απώλεια βάρους της αλλά μετά τον χωρισμό έχασε τον έλεγχο.

Η διαίτα που έκανε της κατέστρεψε ακόμα και το πρόσωπό της, αφού την έκανε να μοιάζει με “ζαρωνένη σακούλα”. Η ηθοποιός προσπαθεί πια, να πάρει κάποια κιλά για να είναι πιο υγιής. Παρόλο που της πρότειναν πλαστικές επεμβάσεις, εκείνη προτίμησε  μια θερμική θεραπεία που ονομάζεται “Thermage” .

Η Waterman έχει ήδη αρχίσει να βλέπει κάποια αποτελέσματα αλλά δεν έχει ολοκληρωθεί η θεραπεία της. Η αλλαγή της διάθεσης όμως είναι εμφανής ακόμα και στα μαλλιά της που από κατάξανθα έγιναν καστανά.

Η Waterman είχε γίνει υπερβολικά αδύνατη από την δίαιτα που έκανε

Η διάσημη ηθοποιός το 2009 άρχισε να γίνεται μανιακή με την απώλεια βάρους

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε