Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Η δίαιτα της Μ. Λύτρα! 6 γεύματα τη μέρα και…κορμάρα!

Μάθε τα μυστικά της και ακολούθησε κι εσύ τη δίαιτα που την κρατάει σε φόρμα!

Όλοι γνωρίζουμε και βλέπουμε πως η Μάρω Λύτρα έχει καταπληκτικό σώμα! Οπότε γιατί να μην μάθουμε τα μυστικά της και να σου τα αποκαλύψουμε; Η ίδια αναφέρει στο περιοδικό STARS DIET τους τρόπους με τους οποίους διατηρεί το κορμί της τέλειο και αν θες, μπορείς ν’ ακολουθήσεις κι εσύ τη δίαιτα που την κρατάει σε φόρμα!

Η δημοφιλής τραγουδίστρια, λοιπόν, εδώ και δέκα χρόνια ακολουθεί τη δίαιτα της Ζώνης ενώ ταυτόχρονα γυμνάζεται εντατικά!

Η δίαιτα της Μάρως!

“Ακολουθώ τη δίαιτα της ζώνης και τρώω έξι γεύματα την ημέρα. Η δίαιτα αυτή βασίζεται στην πρόσληψη μιας μέσης αναλογίας θρεπτικών συστατικών. 40% σύνθετους υδατάνθρακες, 30% πρωτεΐνες και 30% λίπος. Το πρωί μου αρέσει να τρώω τοστ με μαύρο ψωμί, γαλοπούλα και τυρί ή βρώμη με γάλα, μήλο και κανέλα, η κανέλα καίει λίπος. Μου αρέσουν και τα αυγά, αλλά πρόσφατα έμαθα ότι έχω αλλεργία. Για σνακ θα φάω ένα φρούτο και το μεσημέρι θα φάω ό,τι θέλω. Δεν τρώω μόνο σαλάτα, τρώω ό,τι έχω μαγειρέψει. Το βράδυ θα φάω σαλάτα ή ένα γιαούρτι ή κάτι πολύ ελαφρύ. Το βράδυ δεν τρώω πολύ. Αν βγω έξω θα φάω σούσι. Το Σαββατοκύριακο τρώω ό,τι θέλω όποτε θέλω, αφήνω τον εαυτό μου ελεύθερο.”

Γυμναστική για τέλειο σώμα!

“Κάνω Power Plate, Tri Slim και Slow και κάνω και ασκήσεις με ηλεκτρόδια και ποδήλατο. Προπονούμαι τέσσερις με πέντε φορές την εβδομάδα. Με αυτές τις ασκήσεις που κάνω γυμνάζω όλο το σώμα μου, αλλά με διαφορετικό τρόπο. Επειδή προπονούμαι πάρα πολλά χρόνια και παλαιότερα έκανα βάρη, έβλεπα ότι το σώμα μου ήθελε πιο μεγάλη ώθηση και με την άσκηση που κάνω τώρα έχει αλλάξει πάρα πολύ. Γιατί με τα βάρη το σώμα φουσκώνει, ενώ αυτά με κρατάνε σε φόρμα και με κάνουν πολύ σφιχτή.Προπονούμαι εδώ και τρεις μήνες και έχω δει μεγάλη διαφορά. Δεν έχω χάσει κιλά, δεν θέλω να χάσω, αλλά έχω ανεβάσει το μυϊκό μου ιστό, που αυτό είναι το πιο σημαντικό για τις γυναίκες και για τα κόκαλα και για να φαίνεται το δέρμα πιο υγιές. Πολλές φορές αδυνατίζουμε και χάνουμε μυϊκό ιστό, ενώ μας μένει το λίπος.”

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε