Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Η δίαιτα της μπανάνας! Μυστικό από την Ιαπωνία που υπόσχεται να χάσεις εως και 20 κιλά…

Η δίαιτα της μπανάνας! Μυστικό από την Ιαπωνία που υπόσχεται να χάσεις εως και 20 κιλά…

Οι Ιάπωνες έρχονται να αποθεώσουν το τροπικό φρούτο στο μαγικό μυστικό για να χάσεις πολλά κιλά. Και όπως ισχυρίζονται γρήγορα και χωρίς να πεινάς…

Ναι τώρα το ξέρεις καλά. Η μπανάνα δεν παχαίνει! Οι Ιάπωνες όμως έρχονται να αποθεώσουν το τροπικό φρούτο στο μαγικό μυστικό για να χάσεις πολλά κιλά. Και όπως ισχυρίζονται γρήγορα και χωρίς να πεινάς.

Η δίαιτα της μπανάνας μπορεί να σε βοηθήσει να χάσεις μέχρι και 20 κιλά σε διάστημα ενός μήνα, ανάλογα με το περιθώρια απώλειας βάρους σου φυσικά. Κι όλο αυτό μόνο με το να επιλέγεις μπανάνα και μόνο μπανάνα για πρώινο.

Είναι η πιο διάσημη δίαιτα από την Ανατολή… Έγινε ιδιαίτερα γνωστή πριν από μερικά χρόνια, όταν ήταν το μυστικό της τραγουδίστριας της Όπερας Kumiko Mori. H διάσημη Γιαπωνέζα καλλιτέχνις ανακοίνωσε πως έχασε 7 κιλά με αυτό τον τρόπο και τα καταστήματα φρούτων στην Ιαπωνία δεν προλάβαιναν να προμηθεύονται φρέσκιες μπανάνες.

Διάβασε παρακάτω τα πέντε βήματα της δίαιτας και τι ακριβώς περιλαμβάνει. 

1. ΦΑΕ ΜΟΝΟ ΜΠΑΝΑΝΑ ΓΙΑ ΠΡΩΙΝΟ

Μπορείς να φας περισσότερες από μία μπανάνα. Για την ακρίβεια ο εμπενυστής της δίαιτας έτρωγε συχνά μέχρι και 4 μπανάνες το πρωί, αλλά μην το παρακάνεις. Καλό είναι να φας μέχρι του σημείου που νιώθεις πλήρης αλλά όχι φουσκωμένη.

-Η μπανάνα πρέπει να είναι φρέσκια και όχι μαγειρεμένη ή καταψυγμένη

-Αν πεινάς ακόμη 15 με 30 λεπτά μετά, μπορείς να φας ένα μπολ με ρύζι ή ένα μπολ με δημητριακά περίπου δύο με δυόμιση ώρες μετά και πάντα ένα πιάτο που δεν ξεπερνά τις 200 θερμίδες.

Μάθε περισσότερα στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε