Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Η διάσημη ηθοποιός μιλά για την αρραβωνιαστικιά της!

H ηθοποιός του “Sex and the city” Synthia Nixon αποκαλύπτει λεπτομέριες για την σχέση της με την ακτιβίστρια  Christine Marinoni.

Οι δύο γυναίκες είναι μαζί από το 2004 και μάλιστα έχουν αραββωνιαστεί. Ο μάνατζερ της 44χρονης ηθοποιού  την είχε συμβουλέψει να μην αποκαλύψει την σχέση της μετά τον χωρισμό της από τον καθηγητή Danny Mozes το 2003, αλλά εκείνη δεν ακολούθησε την συμβουλή του.

Δεν μπορούσε, όπως υποστηρίζει να πηγαίνει με την αγαπημένη της τα παιδιά της στην παιδική χαρά, να την τραβάνε φωτογραφίες και να δηλώνει πως είναι απλά δυό φίλες. 

Η Cyntia Nixon τονίζει πως παρόλο που η Christine φαίνεται να είναι ο άντρας του σπιτιού, στην πραγματικότητα ισχύει το αντίθετο. “Είναι σαν έναν κοντό άντρα με στήθος. Μου αρέσει πολύ που αντροφέρνει. Είμαι ερωτευμένη με τη σεξουαλικότητά της”, υποστηρίζει η ηθοποιός.

“Δεν ήταν κάτι που υπέβοσκε και έψαχνε τρόπο να βγει από μέσα μου. Απλά την είδα και σκέφτηκα ότι είναι απίθανη. Πως μπορούσα να την αφήσω να φύγει έτσι;”, αναφέρει η Nixon για την αρραβωνιαστηκιά της. Το ζευγάρι των δύο γυναικών μάλιστα κάνει σχέδια για γάμο στην Νέα Υόρκη.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε