Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 25 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη από το θωρηκτό Αβέρωφ

Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 14.06.2010 | 17:59
Πρώτη δημοσίευση: 14.06.2010 | 14:55

Μεγάλες διαστάσεις έχει πάρει το θέμα με όσα έγιναν στο θωρηκτό Αβέρωφ φέρνοντας στο φως την ανάλογη περίπτωση πρωινής εκπομπής που μεταδόθηκε ζωντανά από το πλοίο.

Πολλοί θα θυμούνται το θέμα που είχε δημιουργηθεί στις 28 Οκτωβρίου του 1996 όταν η Ελένη Μενεγάκη μετέδωσε ζωντανά την εκπομπή του "Πρωινού Καφέ" από το θωρηκτό Αβέρωφ, προκαλώντας την παραίτηση του Αρχηγού  του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού και την παρέμβαση του ΕΣΡ.

Η συγκεκριμένη εκπομπή πραγματοποιήθηκε με όλες τις ενότητες της θεματολογίας που ακολουθούσε καθημερινά. Η παρουσιάστρια έχει δηλώσει για το θέμα σε συνέντευξή της στο περιοδικό ΟΚ : "Όσο για τις αρνητικές κριτικές, νομίζω ότι έχουν άμεση σχέση με την εποχή που συμβαίνουν. Όταν βγάλαμε εκπομπή πάνω στο θωρηκτό Αβέρωφ και ειπώθηκαν όσα ειπώθηκαν, κόντεψα να πεθάνω. Σήμερα σίγουρα θα είχα άλλη αντιμετώπιση στο θέμα".

Δείτε πως σχολίασε η σατυρική εκπομπή της εποχής με την αείμνηστη Μαλβίνα Κάραλη την παρουσίαση του "Πρωινού καφέ" από το θωρηκτό: Διαβάστε επίσης: Πρόκληση μεγέθους... θωρηκτού!


   Διαδώστε αυτό το άρθρο