Ειδήσεις SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ· ΤΖΟΚΕΡ ΚΛΗΡΩΣΗ 14 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Η εξομολόγηση της Μάγιας Τσόκλη στην Τατιάνα για τον καρκίνο!

  Η εξομολόγηση της Μάγιας Τσόκλη στην Τατιάνα για τον καρκίνο!
Διαδώστε αυτό το άρθρο
Τελευταία ενημέρωση: 08.11.2012 | 18:47
Πρώτη δημοσίευση: 08.11.2012 | 18:47

tlife

Περιγράφει τα στάδια που πέρασε ενώ παράλληλα έκανε γυρίσματα για την ταξιδιωτική εκπομπή της

Σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις της, η Μάγια Τσόκλη εξομολογείται στην Τατιάνα την περιπέτεια με την υγείας της όταν διαγνώστηκε ότι πάσχει από καρκίνο του μαστού. Η δημοσιογράφος περιγράφει όλα τα στάδια που πέρασε ενώ παράλληλα εργαζόταν για την ταξιδιωτική της εκπομπή. Το μήνυμα που θέλει να δώσει σε όλες τις γυναίκες είναι η πρόληψη! "Ο καρκίνος δεν θέλει φόβο, θέλει τόλμη", αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ο λόγος άλλωστε που μιλάει τόσο ανοιχτά για αυτό είναι γιατί πιστεύει ότι έτσι μπορεί να κινητοποιείσαι και άλλες γυναίκες να πάνε να κάνουν εξετάσεις! Η Μάγια Τσόκλη εκμυστηρεύεται στην Τατιάνα πως αυτό που την άγχωνε πιο πολύ σε σχέση με την ασθένεια είναι ο θάνατος. Κάποιες γυναίκες φοβούνται το ότι θα πέσουν τα μαλλιά τους, άλλες την απώλεια των δικών τους ανθρώπων ενώ η δημοσιογράφος φοβόταν απλά για την ζωή της.

Εγχειρίστηκε, έκανε χημειοθεραπείες και περίπου ένα χρόνο και κάτι μετά μπορεί να λέει ότι είναι καλά.... Η ψυχολογία της βέβαια πλέον είναι εντελώς διαφορετική! Μετά το τέλος του μικρού περάσματός της από την πολιτική και την υιοθεσία του γιου της βλέπει τον κόσμο με άλλα μάτια. Ο γιος της της έχει εμπλουτίσει τη ζωή!

Λίγο πριν την πρεμιέρα της εκπομπής της, με πρώτο σταθμό των ταξιδιών της στην Κέρκυρα, μίλησε για αυτή την περιπέτειά της. Δες απόσπασμα από την συνέντευξη!
ΜΟΔΑ | ΟΜΟΡΦΙΑ | ΝΕΑ | FITNESS | ΣΥΝΤΑΓΕΣ | ΣΧΕΣΕΙΣ

Tags:

   Διαδώστε αυτό το άρθρο