Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Η εξομολόγηση του τραγουδιστή των Rec στην Τατιάνα για τον εκβιασμό και τις κατηγορίες για παιδοφιλία!

Η εξομολόγηση του τραγουδιστή των Rec στην Τατιάνα για τον εκβιασμό και τις κατηγορίες για παιδοφιλία!

Οι εφιαλτικές στιγμές, ο εκβιασμός και οι κατηγορίες….

Εφιαλτικές στιγμές έζησε ο τραγουδιστής των Rec Άρης Λουμάκης. Όλα ξεκίνησαν όταν άρχισαν να κυκλοφορούν συκοφαντίες που τον ήθελαν να είναι παιδόφιλος και παραλίγο να δει την καριέρα του να καταστρέφεται. Η ζωή του μετατράπηκε σε κόλαση για περίπου έξι μήνες. Οι εκβιασμοί και οι “κατηγορίες” για παιδοφιλία μέσω facebook τον οδήγησαν στην απελπισία.

Βρέθηκε στο στόχαστρο γυναίκας επιχειρηματία από τη Χαλκίδα, η οποία προσπάθησε όπως εξομολογείται ίδιος στην Τατιάνα να τον συκοφαντήσει και για αρκετούς μήνες άφηνε στο προφίλ του μηνύματα με υπόνοιες για παιδοφιλία. Η αφορμή ήταν κάποια διαφορά που προέκυψε μεταξύ του τραγουδιστή και της επιχειρηματία από τη Χαλκίδα μετά από μια εμφάνιση του συγκροτήματος στην πόλη.

Ο εφιάλτης έλαβε τέλος όταν αποφάσισε να ζητήσει τη βοήθεια της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Οι αρχές έφτασαν στα ίχνη της γυναίκας που έκανε τις απίστευτες αναρτήσεις.

Οι αστυνομικοί σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος της 39χρονης που είναι ιδιοκτήτρια διαδικτυακού ραδιοφωνικού σταθμού στην Εύβοια, για απειλή, εξύβριση, συκοφαντική δυσφήμιση και εισβολή σε υπολογιστικά συστήματα. Τόσο στο σπίτι της όσο και στις εγκαταστάσεις του ραδιοφωνικού σταθμού βρέθηκαν προγράμματα που χρησιμοποιούσε για να κρύβει τα ίχνη της, αλλά και όλα τα στοιχεία για τη διαχείριση των ιστοσελίδων μέσω των οποίων εκβίαζε τον 29χρονο τραγουδιστή.

Ο Άρης νιώθει δικαιωμένος και πλέον που τα πράγματα έχουν πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης μπορεί να μιλήσει για τις δύσκολες ώρες που πέρασε.

Δες τι εξομολογήθηκε στο Μίλα:

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε