Τρίτη, 16 Απρ.
19oC Αθήνα

Η επίσημη πρόβα του Γιώργου Αλκαίου!

Η ελληνική αποστολή έκανε την πρώτη επίσημη πρόβα στην σκηνή του Όσλο αποκαλύπτοντας στοιχεία από την εμφάνιση του ημιτελικού.

O Γιώργος Αλκαίος και οι Friends ετοιμάζονται για τον ημιτελικό της Eurovision. Στις 12:30 θα έγινε η επίσημη πρόβα όπου οι τραγουδιστές εμφανίστηκαν με τα ίδια άσπρα ρούχα όπως και στην πρώτη πρόβα τους. Ο λόγος είναι ότι δεν ήθελαν να αποκαλύψουν όλη την εμφάνιση αλλά παρόλα αυτά το χρώμα που έχουν επιλέξει για τα ρούχα τους είναι το λευκό.

Οι αλλαγές που έκανε η ελληνική αποστολή ήταν στον φωτισμό και στα πλάνα που θα δούμε την ερχόμενη Τρίτη στον ημιτελικό. Περισσότερα κοντινά ζήτησε ο Γιώργος Αλκαίος έτσι ώστε να φαίνονται τα σημαντικά σημεία του χορευτικού ενώ εμφανίστηκε με πολύ κέφι κι έπαιζε με την κάμερα.

Ο τραγουδιστής έχει κάνει μόδα στην Νορβιγική πρωτεύουσα την εμφάνιση με σκούφο και δεν το κάνει τυχαία, αφού όπως υποστηρίζει ο ίδιος έχει κάνει κάτι στα μαλλιά του που θα μας το αποκαλύψει μάλλον στην βραδιά του διαγωνισμού. 

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής τα προγνωστικά το τραγούδι “Opa”  θα περάσει στον τελικό στην δεύτερη θέση. Οι εκπρόσωποι τον άλλων συμμετεχών εκφράζουν κολακευτικά σχόλια για τον Γιώργο Αλκαίο και το τραγούδι του.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε