Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Η επιστροφή του Γ. Πλούταρχου μετά την εμφάνισή του στο φεστιβάλ του Σαν Ρέμο. Δες φωτογραφίες

Τον συναντήσαμε στο αεροδρόμιο λίγες ώρες μετά την εμφάνισή του επί σκηνής στο πλευρό του Αλ Μπάνο. Δες βίντεο από την εμφάνισή του στο Σαν Ρέμο!

Ο Γιάννης Πλούταρχος επέστρεψε εχθές στο αεροδρόμιο της Αθήνας, έχοντας στις αποσκευές του μια πολύ σημαντική εμφάνιση για το φεστιβάλ τραγουδιού Σαν Ρέμο της Ιταλίας.

Λίγες ημέρες μετά την κυκλοφορία της δισκογραφικής του συνεργασίας με τον κορυφαίο ερμηνευτή του Ιταλικού τραγουδιού Al Bano, του album «Δύο φωνές – μια ψυχή», ο Έλληνα τραγουδιστής επισφράγισε τη συνεργασία του με τον Ιταλό καλλιτέχνη επισκηνής. 

 

 

Την Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου, στο πλαίσιο του μουσικού θεσμού της γειτονικής χώρας San Remo Festival, ο Γιάννης Πλούταρχος συναντηκε στη σκηνή του Ariston Theater με τη ντίβα της παγκόσμιας λυρικής σκηνής Μontserrat Caballe και τον Al Bano!

Έξω από όσα μας έχει συνηθίσει ο Γιάννης Πλούταρχος στις αθηναϊκές πίστες, ερμήνεθσε το  «Vapensiero», το γνωστότερο χορωδιακό κομμάτι της όπερας Nabucco του Giuseppe Verdi, που είναι και ο εθνικός πνευματικός ύμνος των Ιταλών.

  

Δες  εδώ φωτογραφίες και βίντεο με τον Γιάννη Πλούταρχο

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε