Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Η επιστροφή του Γιώργου Αλκαίου και το μεγάλο παράπονο

Ο τραγουδιστής νιώθει ικανοποιημένος από την θέση που έφερε για την Ελλάδα στον διαγωνισμό της Eurovision, εκφράζοντας όμως και την πικρία του…

Ο Γιώργος Αλκαίος και οι Friends βρέθηκαν με την επιστροφή τους μπροστά σε μία έκλπληξη. Μια ομάδα λυράρηδων άρχισαν να παίζουν το “Οπα” με το που έφτασαν στο αεροδρόμιο τα παιδιά της ελληνικής αποστολής. Η θερμή υποδοχή από τους Eurofans και τους θαυμαστές του τραγουδιστή, τους έδωσε μεγάλη χαρά.

Την ίδια χαρά που έδωσε και η συμμετοχή της Ελλάδας στον 55ο μουσικό διαγωνισμό κατακτώντας την 8η θέση. “Μετά από 12 χρόνια πήγαμε με ελληνικό στίχο στη Eurovisionκαι μετά από 17 χρόνια μπαίνουμε στη δεκάδα της Ευρώπης με ελληνικό στίχο και ελληνική μουσική σε πολύ ανάποδη χρονιά για την Ελλάδα και χωρίς να μας ψηφίσουν ουσιαστικά και είμαστε πολύ ευτυχισμένοι”, υπογράμμισε ο Γιώργος Αλκαίος φτάνοντας στην Αθήνα.

Παρόλα αυτά ο τραγουδιστής είχε ένα μικρό παράπονο για κάποιες χώρες που δεν ψήφισαν καθόλου την Ελλάδα. “Φανταστείτε να μας ψηφίζανε κιόλας. Δεν θέλαμε πολύ. Δύο χώρες να μας έδιναν από 4 βαθμούς και θα ήμασταν στην τέταρτη θέση”, ανέφερε ο ίδιος σε ερώτηση δημοσιογράφου για το μικρό κόστος της ελληνικής αποστολής.

“Δύο χώρες, που δεν θα τις κατονομάσω, δεν περίμενα ότι δεν θα μας ψήφιζαν”, είπε ο Αλκαίος αμέσως μετά την λήξη της διοργάνωσης. Η μία από αυτές είναι η διοργανώτρια χώρα, η Νορβηγία, όπου ακουγόταν συνεχώς το τραγούδι κι έγινε κάτι σαν σλόγκαν στην φετινή διοργάνωση.

Η αξιόλογη παρουσία του στο Όσλο του άνοιξε όμως πολλές πόρτες. Το “Οπα” βρίσκεται στο top 10 της Ευρώπης ενώ, σύμφωνα με την Espesso, ο τραγουδιστής έχει ήδη προγραμματίσει συναυλίες σε Ισραήλ, Τουρκία, Σερβία , Βέλγιο και Μάλτα.

Διαβάστε επίσης

Στην 8η θέση η Ελλάδα – Νικήτρια της Eurovision η Γερμανία 
H νεαρή Γερμανίδα που κατέκτησε την Ευρώπη!
Αποκάλυψη TLIFE: Σκάνδαλο με τη νικήτρια της Eurovision
Ο Άνθιμος τα έβαλε με την…. Eurovision

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε