Τετάρτη, 24 Απρ.
24oC Αθήνα

Η ερωτευμένη Ν. Καλογρίδη στο TLIFE: «Η ζωή είναι ένα πάρα πολύ ωραίο παιχνίδι»

Παιχνιδιάρα, φευγάτη, αισιόδοξη, ανατρεπτική αλλά και κατασταλαγμένη! Η ηθοποιός μιλάει στο TLIFE για τη νέα της ζωής, τη νέα σειρά που πρωταγωνιστεί και τους συνεργάτες της.

Η παρουσία της ξεχώρισε πέρυσι μέσα από το Dancing with the stars! Η Νατάσα Καλογρίδη ήταν η πρώτη από τοςυ συμμετέχοντες που εξασφάλισε τον μεγαλύτερο βαθμό που ήταν το 9. Αυτό που την χαρακτηρίζει πάντα είναι το πάθος και ο αυθορμητισμός και αυτά τα δύο στοιχεία ήταν εκείνα που κέδισαν το κοινό…

Φέτος, το χορευτικό show δεν έγινε αλλά η ηθοποιός επέστρεψε στον ΑΝΤ1 μέσα από τη νέα σειρά «Το αμάρτημα της μητρός μου». Η ίδια νιώθει πολύ τυχερή όχι μόνο που δουλεύει αλλά κυρίως που βρίσκεται ανάμεσα σε τέτοιους συνεργάτες και φυσικά είναι πολύ χαρούμενη. Και ήταν εμφανές στην συνάντησή μας!

Η χαρά της όμως δεν οφείλεται μόνο στο νέο επαγγελματικό της ξεκίνημα αλλά και στο γεγονός ότι είναι ερωτευμένη. Όταν η Νατάσα ερωτεύεται αλλάζουν όλα γύρω της! Ανατρέπονται… Ακόμα και το ενδεχόμενο για ένα δεύτερο γάμο είναι ανοιχτό!

Από παλιά, είναι υπέρμαχος της φράσης ”τη ζωή πρέπει να την ζεις ακριβώς όπως την ονειρεύεσαι”. Η Νατάσα είναι εκ φύσεως αισιόδοξο άτομο, παιχνιδιάρα, ανατρεπτική και λίγο “φευγάτη”! Κάπως έτσι είναι και ο ρόλος της στη σειρά.

Όταν της ζητήσαμε να μας συστήσει την ηρωίδα που υποδύεται, είπε: «Η Τζένη είναι πολύ καλά. Έχει βρει το νόημα της ζωής! Και ποιο είναι αυτό κατά τη δική της άποψη; Ότι η ζωή δεν έχει κανένα λόγο να την παίρνεις σοβαρά. Η ζωή είναι ένα πάρα πολύ ωραίο παιχνίδι και πρέπει να είμαστε cool και να την απολαμβάνουμε και όχι να μπαίνουμε σε τριπάκια που μας βάζουν!»

Αυτό ισχύει και για την προσωπική ζωή της Νατάσας! Είναι από τους λίγους ανθρώπους που δεν την τρομάζουν όσα συμβαίνουν γύρω μας γιατί απλά τα βλέπει από την θετική τους πλευρά. Θεωρεί την κρίση μια ευκαιρία για να κινητοποιηθούμε κι εμείς και το μυαλό μας!

Διάβασε περισσότερα στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε