Πέμπτη, 28 Μαρ.
24oC Αθήνα

Η γλυκιά εξομολόγηση του Π. Κωστόπουλου για την Τ. Μπαλατσινού και τον γάμο τους!

Η γλυκιά εξομολόγηση του Π. Κωστόπουλου για την Τ. Μπαλατσινού και τον γάμο τους!

Ο δημοσιογράφος εξηγεί πως κατάφερε να μείνει 16 χρόνια παντρεμένος!

Η Τζένη Μπαλατσινού, όπως κάθε άλλη γυναίκα, ένιωσε όμορφα όταν ο σύζυγός της εξομολογήθηκε για μία ακόμη φορά δημόσια την αγάπη του για εκείνη. Ο Πέτρος Κωστόπουλος έγραψε ένα άρθρο με τίτλο “Πως μένεις 16 χρόνια παντρεμένος” και η παρουσιάστρια το κοινοποίησε αναβάζοντάς το και στo προφίλ της στο twitter.

Ο δημοσιογράφος με αφορμή ένα άρθρο που διάβασε σε αμερικάνικο site, εξηγεί μέσα από το pkool πως μπορεί κάποιος να καταφέρει κάτι που, όπως υποστηρίζει, είναι πιο δύσκολο και από την αλλαγή του μνημονίου.

“Δεν λέω την αγαπάω την γυναίκα μου. Και είμαι σίγουρος ότι με αγαπάει και αυτή. Αυτό είναι πάρα πολύ απλό να αποδειχθεί. Μετά από 16 χρόνια γάμου είμαστε και οι δύο ζωντανοί και αρτιμελείς! Εύκολο το έχεις, όταν τρως τον άλλον στη μάπα κάθε μέρα; 365 επί 16 μας κάνει 5.840 μέρες. Έχω την αίσθηση ότι σήμερα τόσο δεν κρατάνε ούτε όσους τρώνε ισόβια. Μετά από καμιά 10αριά χρόνια τους αφήνουν ελεύθερους τους εγκληματίες. Εγώ δεν ξέρω τι πρέπει να κάνει μια γυναίκα για να σε κρατήσει, απλά θα γράψω τι πρέπει να κάνει ένας άντρας”, γράφει.

Στη συνέχεια αναφέρει με πολύ χιούμορ 16 tips τα οποία πρέπει να έχει κάποιος σαν οδηγό επιβίωσης! Ένα από αυτά είναι το παρακάτω:

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε