Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Η γυναίκα που άρπαξε το μωρό από το μαιευτήριο Έλενα, μιλάει στην Τατιάνα

Η γυναίκα που άρπαξε το μωρό από το μαιευτήριο Έλενα, μιλάει στην Τατιάνα

Η γυναίκα που έκλεψε το νεογέννητο μωρό από το μαιευτήριο Έλενα, μιλάει στην Τατιάνα για τους λόγους που την οδήγησαν στην πράξη αυτή.

H 38χρονη γυναίκα αποκαλύπτει στην Τατιάνα και στην εκπομπή “Αξίζει να το δεις” τον τρόπο με τον οποίο κατάφερε να κλέψει το μωρό από το μαιευτήριο. Ο λόγος που την ώθησε σε αυτή την πράξη, ήταν το ότι δεν ήθελε να απογοητεύσει τον αγαπημένο της, όταν θα του αποκάλυπτε ότι έχασε το παιδί τους.

“Ήμουν θολωμένη. Δεν είχα συναίσθηση του τι κάνω”, δήλωσε η δράστης. “Συνειδητοποίησα τι έκανα όταν βγήκα από το μαιευτήριο”, συνεχίζει. Το μωρό που διάλεξε, το πήρε εντελώς τυχαία, όπως υποστηρίζει η ίδια, καθώς μπήκε στην πρώτη πόρτα που έβλεπε μπροστά της. Είδε την μητέρα του παιδιού που κοιμόταν και απέσπασε το βρέφος εντελώς ανενόχλητη.

Ο στόχος της, ήταν να επιστρέψει στο σπίτι και να πει στον σύντροφό της ότι γέννησε το παιδί που, επί έξι μήνες, του έλεγε ψέματα ότι κυοφορούσε. Η ίδια, μητέρα δύο παιδιών, υποστηρίζει ότι δεν είναι τρελή αλλά η απελπισία την οδήγησε στην πράξη αυτή.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε